sze. feb 20th, 2019

Motobox …gondolatok az Evolúcióról

Viszonylag sokat járok a pécsi Motobox motoros üzletben, hiszen területileg elég közel van Kaposvárhoz, és motoros ügyintézésen kívül is szokott lenni dolgom arra fele.

Nemrég is benéztem Balázsékhoz (Jánossy Balázs tulajdonos), és szöget ütött a fejemben, hogy ez az üzlet akkor nyílt, amikor a MotoRage Magazin indult. Szóval egyidősek vagyunk! 🙂 Mivel a kezdeti idők is képben vannak, így látom a fejlődést az első kis boltocskához képest.

Az első kis üzlet

Az egykori FEMA épületében nyílt a Motobox egy 28 m²-es helyen, amit rövid idő alatt kinőtt, így egy tágasabb 80 m²-es helységbe költözött, akkor még házon belül. Aztán a FEMA bezárása miatt egy kényszerű költözéssel került a mai helyére (7630, Pécs, Zsolnay Vilmos u. 84.), ahol már 100 m²-en várja a motorosokat. Ezekbe a költözésekbe a növekedés is bele volt kódolva, ugyanis az árukészlet folyamatosan nőtt, bővült a szolgáltatások köre, szóval beindult az evolúció!

A második üzletben már bandázásnak is volt hely

De mi is az, ami szúrja a szemem?..valami nem klappol! 🙂 Azon gondolkodtam, hogy ez az egész boltosdi, üzleti szempontból a legrosszabbkor lett elindítva (hiszen 2010-ben tombolt a válság), és ennek ellenére egy töretlen fejlődés, növekedés érhető tetten. Ha nem valami felsőbb erők munkálkodnak ott, akkor Balázs csinál valamit jól….nagyon jól! Látom a folyamatot a kezdetektől, és valahogy csak jön az érzés, hogy mi viheti előre a szekeret. Mondjuk megfogalmazni nemigen tudom, de ha egyszer arra jársz, és benézel hozzájuk, szerintem te is érezni fogod…..hogy mit? Hát azt a közvetlen, baráti hangulatot, amivel bárkit fogadnak, azt a segítőkészséget, a mindent megoldunk hozzáállást……hm, csak sikerült megfogalmaznom!

A Zsolnay utcai üzlet már kívülről is fejlődést mutat

…végszóként, ahogy Balázs mondaná: Rock On…Széles utat!

(ha tetszett a cikk vagy videó, szólj hozzá! Bejelentkezéshez segítség az oldal alján)

Grafikai munkák

Videó szerkesztés

Eladó cuccok

Autómentés – szállítás