Sebestyén Peti az egész szezonra aláírt a Hondához

Aláírásra került a szerződés, teljes szezonnak vág neki 2019-ben Sebestyén Peti és a CIA Landlord Insurance Honda a Supersport-világbajnokságon.

A tavalyi 5 versenyen már sikeresen szerepelt Peti ezzel a csapattal, megszerezte első világbajnoki pontjait a Supersport kategóriában, emellett pedig a Katari futamon a top10 is összejött neki! Nem volt kérdés, hogy Peti számára teljes szezont menni remek lehetőség lenne, ezért már október végével megkezdődtek a tárgyalások a jövőt illetően.

Sebestyén Peti: “Boldog vagyok, hogy visszatérhetek egy teljes szezonra versenyezni a PTR Hondával és folytathatjuk azt a munkát, amit tavaly már elkezdtünk az utolsó 5 versenyen. Nagyon megtetszett az egész csapat felépítése, a profizmus és szervezettség. Úgy gondolom, teljes mértékben egyeznek a céljaink a jövőt illetően. Most, hogy esélyt kaptam, hogy egy teljes Supersport világbajnoki szezont menjek velük, lehetőségünk lesz felépíteni egy stabil évet és egyre jobb eredményeket elérni együttes erővel. Tavaly Simon és a mérnökeim felhívták a figyelmem azokra a területekre, ahol tudok fejlődni és ezen sokat dolgoztam a téli szünet folyamán. Nem volt könnyű idáig eljutnom és nagyon szeretném megköszönni Stefano Favaronak a Sport & Events Academy csapatának, a támogatóimnak és a családomnak és barátoknak, hogy bíznak bennem és lehetővé tették, hogy egy ilyen csapattal versenyezhessek” –nyilatkozta Sebestyén Peti, aki a Spíler TV szakkommentátoraként is hallhatnak-láthatnak a motorsport szerelmesei.

Eladó motorok

Videó szerkesztés