Troy Bayliss Ausztráliában tesztelte a V4R Ducati Panigalet

Forrás: mcnewscom.au
Fotó: Karlos Neale

A Warwick melletti (Ausztrália) Morgan Park versenypályán tesztelte Troy Bayliss a VR4 DesmoSport Ducatit.

A többi 1103-ccm-es V4 Panigale modelltől eltérően, a VR4 rövidebb lökkettérfogattal rendelkezik (998 ccm), hogy megfeleljen a Superbike világbajnokság szabályának. A Panigale V4R 16 500-as fordulaton 234 lóerőt ad le. A Ducati csapat nagy reményekkel néz az ausztrál bajnokság elé (ASBK), hiszen Troy Bayliss kezében egy ilyen technika a győztes pozíciót is előre vetítheti!

A csapat jelenleg keményen dolgozik, hogy február végén a Phillip Island-en startoló bajnokságra minden tesztet eredményesen be tudjanak fejezni. Annyit már tudnak, hogy a Ducati Panigale VR4 egy esélyes gép, hiszen a benne rejlő potenciál már a teszteken kimutatkozott. A csapat egyúttal tesztelt egy sor új Pirelli gumit is a Morgan Parkban.

Február 2-3-án a hivatalos ASBK teszten is részt vesznek a Phillip Island-i pályán, dolgoznak a megfelelő beállításokon, hogy az első versenyre képesek legyenek kihozni a lehető legtöbbet a V4R-ből, és remélik, hogy nem kell várniuk a második fordulóig, ami a Wakefield Parkban lesz.

A WSBK nyitó futama február 21-24-én lesz, aminek betétfutama az ASBK.

VINTAGE

Eladó motorok

Grafikai munkák

Videó szerkesztés

Eladó cuccok

Autómentés – szállítás