A magyar világjáró motoros már Ausztráliában van!

Bezsnei Andor tavaly májusban indult föld körüli útjára az erdélyi Szászrégenből, egy Honda XRV Africa Twin nyergében. Először Kelet-Európát járta be (Magyarország, Ausztria, Szlovénia, Horvátország), majd keleti irányba indult tovább a nagy kaland felé!

Február elején még Thaiföldön volt, ahonnan Ausztráliát vette célba. Pár napja még Kuala Lumpurban (Malajzia) készítette fel motorját a következő földrész „leigázására”! Kuala Lumpurban egy alapos szervizen esett át a motor, szinte darabokra lett szedve, egy alapos tisztítás miatt! Andor a helyi Sunny Cycle műhelyében kapott helyet és szerszámokat az egy hetes műveletre, így a következő földrész bejárását egy makulátlan tiszta motorral kezdheti meg!

Andor már Adelaide városban van (Ausztrália), ahová repülővel kelt át a motorral együtt az Indiai-óceánon. Ha ránézel a térképre, láthatod, az erdélyi motoros milyen fantasztikus útvonalat járt be, amíg eljutott Ázsia déli részére, Malajziába, onnan pedig a következő kontinensre! Minden elismerésünk az erdélyi Bezsnei Andornak (nem kevés irigységgel! 🙂 ), és sok balesetmentes km-t kívánunk!

A Videótárban ezentúl rendszeresen találsz majd Andor útjáról filmeket, de
addig is nézd meg az utazás előzetesét: !

(ha tetszett a cikk, szólj hozzá! Bejelentkezéshez segítség az oldal alján)

Eladó motorok

Videó szerkesztés