Esztergom / Motocross

ESZTERGOMBAN KEZDŐDIK AZ IDEI MOTOCROSS BAJNOKI SZEZON!

Az Esztergom-kertvárosi motocross pálya ad otthont az év első bajnoki fordulóinak! Szombaton a női, junior és senior kategóriában mérik össze a tudásukat az ifjú titánok, helyet adva a beko meghívásos MX1-MX2 Open futamoknak is ahol indulhatnak külön élsport és tömegsport kategóriában a helyi hobbisták vagy külföldi versenyzők is! Számukra a Hauser Magyarország értékes ajándékokat ajánlott fel, így érdemes lesz nevezni ezekre a futamokra!

Vasárnap már a nagyágyuk lesznek a porodon, azaz az első osztálytól a harmad osztályig induló versenyzők között osztogatják majd a bajnoki pontokat! Mindkét versenyen izgulhatunk, szurkolhatunk a helyi versenyzőinknek. A 85 ccm be Pergel Bence, majd visszatérőként első bemutatkozásra bátyja Pergel Márk húzhatja a gázt! A dombok kis királya a „Csévi csávó” Hertlik Donoven is a dobogót célozza meg a helyi szurkolók előtt.Gál Lili aki kategóriát váltott indul nem csak a női hanem a férfi mezőnybe is mind két nap!

Az izgalmakat lefojthatjuk a Pizza Casa Luigi kínálatával akár étel vagy italról legyen szó, de a fesztiváli hangulaton lesz még lángos, kürtöskalács Motocross bazári vásár és mi egy más! A GYERMEKEKNEK készülünk INGYEN motorozási lehetőséggel akár elektromos vagy akár benzin üzemű motorokról legyen szó! A belépő a gyermekek és a  motorral érkezők számára  INGYENES a felnőtteknek pedig 1000 Ft lesz! A kertvárosi vasútállomástól mindössze 10 perc séta, ezért érdemes megfontolni a gyalogos vagy kerékpár túrát! Térképet, időrendet, vagy bővebb információt az MX pálya Esztergom facebook oldalán, vagy a www.mxtrack .hu oldalon találhatják!

Eladó motorok

Videó szerkesztés