Tragédiával végződött az új Ducati V4 prototípus premierje!

Pár hete írtunk arról, hogy a 97. Pikes Peak hegyi versenyen debütál a 2020-as Ducati Streetfighter V4, nyergében azzal a Carlin Dunne motorversenyzővel, aki már több Ducati modellen is bizonyított!

A június utolsó vasárnapján rendezett versenyen Dunne már a cél közelében járt, mikor az utolsó kanyarban elesett! Ha nem történik a baj, több mint valószínű, hogy egy újabb rekordot ünnepelt volna a közönség, ugyanis Dunne rendkívül gyors volt az új Ducati nyergében! Sajnos a balesetben életét vesztette a pilóta, aki korábban már háromszor is nyerni tudott ezen a versenyen!

A Colorado Springs közössége, a The Pikes Peak International Hill Climb igazgatótanácsa, valamint a Ducati Észak-Amerika közösen osztozik Carlin Dunne családjának, barátainak és rajongóinak gyászában és fájdalmában a halála miatt. A másnapi díjátadó ünnepségen tapssal emlékeztek meg Carlin Dunne eddigi teljesítményéről, versenyszelleméről!

„Nincsenek szavak, amelyek leírnák a sokkot és a szomorúságot. Carlin a családunk tagja volt, és az egyik legkedvesebb ember, akit valaha is ismertünk. Erre az eseményre, és a motorkerékpárok iránti szeretetére örökre emlékezni fogunk, távozásával ürességet hagyott a szívünkben ”– mondta Jason Chinnock, Észak-Amerika Ducati vezérigazgatója.

További érdekes hírek, cikkek (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés