4. helyen kvalifikálta magát Kovács Ádám!

Kovács Ádám Zsolt a belgiumi Lommelben az EMX125 mai kvalifikációján a 4. helyen kvalifikálta magát a holnapi futamokra! A 39 indulóból a legjobb 20 versenyző küzdhet holnap az Eb pontokért!

Ádámnak ez a pálya az egyik kedvence, a tavalyi futamon nagyon jól kezdett (2. helyen is motorozott), de sajnos egy kisebb esésnél egy mögötte érkező ráugratott, így Ádám a kórházban fejezte be a tavalyi futamot.

Mennyből a pokolba. Az első futamban 5.-nek furdultam. Már 2. helyen is voltam. De csináltam egy kis hibát és most kórházban fekszem. Természetesen ez nagy fájdalommal jár, de eltörpül az mellett, hogy milyen elől menni főleg 14 évesen a nagyok közt. Most egy kicsit pihennem kell, de erősebben jövök vissza. És már tudom, hogy itt is képes vagyok elől menni. Köszönöm a segítséget és a sok jókívánságot a helyszínen is.From heaven to the hell. In the first start I was 5th in the turn. I was on 2nd place too. But I made a mistake and now I'm in hospital. Of course it's with big pain but it's so much smaller than to be in the front 14 years with the big guys. Now I need to have a little rest but I will come back stronger. And now I know that I can be in the front here as well. Thank you the help and the good words.

Közzétette: Ádám Zsolt Kovács – 2018. augusztus 4., szombat
Ádám tavalyi esése

Reméljük idén problémamentesen, egy szép eredménnyel fejezi be a versenyt! Hajrá Ádám!!!

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

VINTAGE

Eladó motorok

Grafikai munkák

Videó szerkesztés

Eladó cuccok

Autómentés – szállítás