Kalapács alá kerül Elvis Presley Harley-ja!

Augusztus 31-én nagyszabású aukciót tart a GWS Auctions, ugyanis Elvis Presley 1976-os Harley-Davidson FLH 1200 Electra Glide-ja kerül kalapács alá!

A GWS Auctions az árverésein számos hollywoodi híresség tárgyait kínálja (James Dean, Steve McQueen, Marilyn Monroe, Elvis Presley, stb.), szóval nem kezdők a műfajban! Elvis egykori motorja több, mint 30 évig a Pioneer Auto Museumban volt kiállítva, amit most árverezésre bocsájtanak. A motorban mindössze 126 mérföld (203 km) van, ami jelzi, hogy Elvis nem sok időt töltött ennek a motornak a nyergében.

A kezdő licit 100.000 dollár, ami már magában is egy szép összeg, viszont szakértők szerint erős a gyanú, hogy ez az aukció lehet az új rekord a motorkerékpár-árverések történetében! A jelenlegi rekord tavaly született, mikor is egy Vincent Black Lightning talált új gazdára, “potom” 929.000 dollárért!

Egy angol szakmai lap szerint az Elvis Harley elérheti akár a 2 millió dolláros árat is, ami előreláthatóan egy olyan rekord lenne, amit nagyon sokáig nem szárnyalnának túl, hiszen ez a motor egy ritka darabja a zeneipar és a motorkerékpár történelem összefonódásának!

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés