Kedvező korlátlan mobilcsomag + net motorosoknak!

Pécsi Lalával beszélgettem (Magyarország Két Keréken Egyesület) a motorosok számára kialakított kedvezményes mobilflotta csomagjukról!
Végre valakik ránk is gondoltak!

Hála a szolgáltatónak, az egyesület létrehozott kifejezetten kétkerekűek részére egy flottát is, ami csak az egyesület tagjainak elérhető, vagyis NEM KERESKEDELMI FLOTTA!

Nézzük kicsit részletesebben is ezt a dolgot.

Azok a tagok, akik szeretnék igénybe venni a flottát, egy egyszerű folyamat kapcsán tudnak csatlakozni, amit az egyesület adminisztrációja intéz! Ezzel a tagok automatikusan támogatják az egyesület baleset megelőzési kampányát!

A díjcsomagok limitált számban elérhetőek, így ha már nincs hűség máshol, vagy feltöltősként nem akarsz sokat fizetni, akkor érdemes mihamarabb felvenni velünk a kapcsolatot! Sok cégtulajdonos is motorozik és szívén viseli a kétkerekűek ügyét, és mivel a szerződés megengedi cégek számára is a flottatagságot, így a kedvezményes flotta cégeknek is elérhető!

Beszélhetünk konkrét árakról is?

A konkrét díjakat a szolgáltatóval kötött keretszerződés nem teszi lehetővé kiírni, viszont a weboldalon a Letöltéseknél a tagok el tudják érni a tarifákat (jelszó kell hozzá), és a tájékoztatót is el tudjuk küldeni privátban!

Annyit elöljáróban, hogy SOKKAL kedvezőbbek a díjak, mint a bolti árak és percdíj sincs! Ezáltal marad egy kis benzinre, alkatrészre, felszerelésre való a pénztárcádban! 🙂

Manapság a net fontos része a kommunikációnak!

Persze gondoltunk a netezőkre is, így több internet opcióból lehet választani nagyon kedvezményesen!
A flotta színe a piros, ha érted a célzást! Számhordozás lehetséges és ingyenes!

Ha motorosként külföldre mész túrázni, vagy támogatóként használod a flottát, akkor kint is itthoni feltételekkel telefonálsz és netezel, mert természetesen működik az EU roaming, ami kint nagyon hasznos tud lenni, de erről külföldre utazás előtt érdemes tájékozódni!

A szolgáltatóknál mindenhol van készülékvásárlási kedvezmény.

Készüléket nem lehet a díjcsomag mellé venni, mert minden kedvezmény nem megy együtt sajnos!

Biztos lesz, akiben felvetődik, hogy nyerészkedni akartok a dolgon.

Vannak rosszindulatú emberek, és megkaptuk már, hogy ki akarjuk használni a motorosokat! Hát, mi nem így látjuk! Először is minden önkéntes alapon működik, mind a tagság, mind a flotta, egymástól függetlenül! Másrészt, ha valamit kb 50%-kal olcsóbban lehet elérni rajtunk keresztül az miért rossz, ha még támogatsz is vele egy olyan ügyet, amiben esetleg naponta részt veszel?

Itt tennék egy olyan gesztust, hogy aki a MotoRage Magazinra hivatkozva szeretne csatlakozni az egyesülethez, annak az 5.000 Ft egyszeri belépési díjat elengedjük! Gondolom ez is mutat valamit!

Ezt köszönöm az oldal olvasói nevében is!

Összességében véve megköszönjük, ha valaki támogat minket, cserébe mi is tudunk visszafelé segíteni!

És nem csak a flottával, de mondjuk egy kedvezményes vezetés technikai tréninggel, mondjuk a gyereke iskolájában ingyenes KRESZ oktatással, fizetett média hirdetésekkel, amik összességében a kétkerekűekre hívják fel a figyelmet, és azzal a munkával, amit a motoros közösség érdekében teszünk, stb…

Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, feltudod venni a kapcsolatot az egyesülettel a www.ketkerekenegyesulet.hu weboldalon keresztül! Az 5.000 Ft-os kedvezményért hivatkozz a MotoRage Magazinra!

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés