Vajon motorral is zenél a 67-es út?

Nemrég szenzációként került be a köztudatba, hogy az újonnan épülő R67-es számú gyorsforgalmi út zenélni fog, mégpedig stílszerűen a Republic együttes 67-es út c. számának a vezérdallamát lehet előcsalogatni az autó gumijával az út szélére applikált bordákból!

Kaposvárt az M7-essel összekötő út már majdnem teljes egészében átadásra került a forgalomnak (még a Somogyaszalót és a Deseda tavat elkerülő szakasz van vissza, valamint pár helyen még átterelések vannak a szembe sávba), így gondoltam, akkor nézzük meg, hogy hogyan is muzsikál, ha már a „részátadás” megtörtént! Viszont engem az érdekelt, hogy motorral is zenél-e? Egyelőre több helyen még nem osztott pályán halad a forgalom, a sebesség is limitálva van 80-as táblákkal, de bizton állíthatom, tényleg gyors(forgalmi) az út! 🙂

Ha már nem sikerült a zenélő részt bemutatni, azért az eddig átadott útról lett egy 2 perces összeállításom!

Az infók szerint Somogybabod közelében található ez a zenélő szakasz, amit cáfolnom kell, ugyanis kétszer is végig mentünk Szomogyaszalótól egészen addig, ahol véget ér az új rész (Somogybabod utánig), és nem találtuk egyik oldalon sem (a még nem átadott oldalon sem). Ezek szerint a „zenélő rész” a fentebb említett, még nem átadott Deseda elkerülőn van. Oda meg nem merészkedtem be, mert a vasárnap ellenére is volt bizonyos szintű munka a készülő szakaszon, így sajnos most nem derült ki, hogy motorral is zenél-e.

Tökéletes útminőség, maradjon ilyen sokáig!

Viszont én találtam ezen az úton egy sokkal jobb zenét, mint a Republic 67-es út c. száma, az enyémet úgy hívták, hogy 13.000 RPM! 🙂

Mire átadják a zenélő szakaszt, addigra már több, mint valószínű, hogy nemigen kell motorral a dallamokat előcsalogatni (igen, már papírkutya vagyok 🙂 ), de tavasszal utánajárok a dolognak!

A zenélő részt pedig ezen a videón megtekinthetitek, hallgathatjátok, az elkészültekor több médium is meghívást kapott a bemutatóra:

További érdekes hírek, cikkek (klikk a képre):

Eladó motorok

Grafikai munkák

Videó szerkesztés

Eladó cuccok

Autómentés – szállítás