Karácsonykor is benzingőzben gazdag kínálat a SpílerTV-n!

Óriási jelenetek, elképesztő fordulat, izgalmas percek várták egész évben a motorsport kedvelőit a SpílerTV-n! Az auto-motorsport exkluzív kínálata mellett egyre több magyar pilótának szurkolhattunk idén és ünnepelhettük sikerüket.

Lorenzo Dalla Porta, Alex Marquez és Marc Marquez. Így hívják a Moto3, a Moto2 és a MotoGp kategóriák 2019-es győzteseit! Marc Marquez nemcsak a világbajnoki címet szerezte meg idén, hanem egy sor rekordot is megdöntött. A királykategória egyik legnagyobb meglepetést pedig Fabio Quartararo, az év újonca és az év privát versenyzője címet begyűjtő  francia tehetség okozta, akiben sokan látják Marquez jövőbeni legnagyobb ellenfelét.

Az szezon legdrámaibb forgatókönyvet a Superbikeosok írták. A Ducati leszerződtette Alavaro Bautistát, aki jött látott győzött, de mégsem lett világbajnok. Zsinórban tizenegy futamgyőzelemmel kezdete az évet, majd hirtelen fordult a kocka és minden visszatért a régi kerékvágásba, ismét a kategória királya, Johnatan Rea örülhetett az év végén.

A magyar szurkolók számára az idény legizgalmasabb motorsport kategóriája biztosan a Supersport volt, ahol Sebestyén Peti az összetett 11. hellyel és a legjobb Honda pilóta címmel minden idők legjobb magyar összetett eredményét szerezte meg a kategóriában. Jövőre a magyar OXXO Hungary Yamaha-Tóth Team csapat színeiben Yamahával fog versenyezni!

Az utánpótlás is kiemelkedően teljesített 2019-ben! A Stefano Favaro által alapított Sport&Events Motorsport Academy pilótái remekül szerepeltek a nemzetközi élbajnokságokban a Mugen Race Junior Team színeiben.

A CEV Repsol European Talent Cup, azaz a MotoGP elsőszámú tehetségkutató bajnokságának tavaly óta van magyar résztvevője Görbe Soma személyében, aki idén az ETC Series2 futamon a dobogó legfelső fokára is felállhatott. Az utolsó három versenyen az amerikai-magyar Rossi Moor is nagyszerűen debütált szabadkártyásként, miután Olaszországban  ezüstérmet, Amerikában pedig aranyérment szerzett az Ohvale különböző kategóriáiban.

A két kerékűek mellett a négy keréken versenyzők sem unatkoztak: Szabó Krisztián után újabb magyar érmese van a Ralikrossz Európa-bajnokságnak. A Super1600-as kategóriában Marton Gergely ezüstérmes lett! Természetesen a csúcskategóriában is szép magyar eredmények születtek: Kárai Tamás 6-dik lett az Európa-bajnokságon, Szabó Krisztián pedig első teljes szezonját töltötte a világbajnoki mezőnyben és a TOP10-ben zárta az évet.

És végül de nem utolsó sorban, akik a salakmotorozás szerelmesei:23 év után ismét csak két pont döntött összetettben a Speedway világbajnoki címről. Ráadásul a történelem pontosan ismételte önmagát, mert ahogy 23 éve, most is egy dán versenyző húzta a rövidebbet.  Anno Hans Nielsen, most pedig Loe Madsen elől vitték el az aranyérmet.

Aki kíváncsi a SpílerTV Motorsport HD csapatának év végi összefoglaló adásaira tartson velünk az ünnepek alatt is!!!

ÜNNEPI MENETREND:

MotoGP, Superbike összefogaló műsor:
19.12.24. – 18:00
19.12.35. – 19:45
19.12.31. – 23:35
20.01.11. – 15:55

Rallycross, Speedway, Supercars összefogaló műsor:
19.12.25. – 18:00
19.12.27. – 23:05
20.01.01. – 01:15
20.01.07. – 18:20

European Talent Cup összefogaló műsor:
19.12.25. – 19:10
20.01.01. – 02:25
20.01.07. – 18:20

További érdekes hírek, cikkek (klikk a képre):

VINTAGE

Eladó motorok

Grafikai munkák

Videó szerkesztés

Eladó cuccok

Autómentés – szállítás