Az erdélyi motoros világutazót is elérte a koronavírus miatti korlátozás!

Bezsnei Andor erdélyi motoros világutazó útját a Motorage.hu is nyomon követi, többször ad róla tudósítást. A vírus miatt kialakult jelenlegi helyzet kapcsán írtam Andornak, hogy a legfrissebb infóval tudjak szolgálni az olvasóknak!

Andor jelenleg Limában, Peru fővárosában tartózkodik. Az utóbbi napokban egy német motorossal együtt nyomja a km-eket (CRF250I Rally), aki a László neve ellenére nem beszél magyarul! Gumicsere miatt álltak meg még szombaton Limában, hogy még az út- és határlezárások előtt tovább tudjanak menni. Szombat este megtudták, hogy az ecuadori határt lezárták, vasárnap este pedig a miniszterelnök bejelentette, hogy az egész országot lezárja, karantént hirdetett ki, így ott ragadtak Limában. Egyelőre nem látják, hogy meddig nem tudnak tovább haladni, hiszen ott is napról-napra változik a helyzet.

Nem tudom, hogy mi fog történni, várjuk a fejleményeket. Próbáljuk felvenni a kapcsolatot a vámmal, hogy hogyan tudnánk meghosszabbítani az engedélyeket, a vízumot sem látom egyelőre, hogy mi lesz vele, mert sajnos nem dolgoznak a hivatalok! Itt eléggé betartják a karantént, nem úgy, mint otthon, ahogy látom! 🙂 Csak kajáért és gyógyszertárba lehet kimenni az utcára!” – nyilatkozta Andor a helyzetet vázolva.

Andor videókkal dokumentálja az utazását, amit a Videótár menüben is nyomon tudsz követni!

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés