Best Brand díjat nyert a Wunderlich

Az idén 35 éves múltra visszatekintő BMW specialista Wunderlich háza táján alapos indok támadt az örömre. Európa legtöbb olvasójával rendelkező motoros magazinjának, a német Motorradnak – amelynek magyar kiadása a Motorrevü – az olvasói megszavazták nekik az igen rangosnak számító, 2020-as Best Brand közönségdíjat az “Accessories/Conversions”, azaz a motorkerékpár kiegészítők és átalakítások kategóriájában.

A közönségszavazáson hosszú évek óta végez dobogós helyen a Wunderlich brand, de ezúttal, 3,5 évtizednyi odaadó munka eredményeképpen fényes győzelmet aratott a kiegészítők és átalakító szettek kategóriájában.

A hazai piacon az EuroMotor Kft. által forgalmazott, Best Brand-díjas Wunderlichet külön büszkeséggel töltheti el, hogy ezt a kimagasló eredményt mono márkaként, tehát kifejezetten a BMW modelljeihez tartozó, kifejezetten a bajor márka motorjaihoz bukócsöveket, dizájnelemeket, lengéscsillapítókat, túradobozokat, szélvédőket és konzolokat gyártó vállalatként érték el.

A Wunderlich magyarországi partnerségét az EuroMotor Kft. látja el immár másfél évtizede folyamatosan, így ha bármilyen kérdésed támad vagy tanácsra lenne szükséged a gyártó termékeivel kapcsolatban, akkor továbbra is bátran fordulhatsz az EuroMotor csapatához, akárcsak az elmúlt 15 évben.

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés