Elhunyt Szabó II Laci bácsi!

A magyar motorsport egyik prominens alakja sajnos már nincs köztünk! 86 éves korában elhunyt Szabó II László, húszszoros magyar bajnok!

Megdöbbentő volt a hír ma reggel, ugyanis pár héttel korábban még próbáltam „becserkészni” egy videóinterjúra (a MotoRage.hu oldalon több híres motorsport versenyzővel készítettem interjúkat, mint pl. Németh Kornél, Ducatis Matyi bácsi, Mike Tamás airbrush művész, Tomracing Motorsport, .. most készül Zsembery Barnabással, és Laci bácsi fiával, Szabó Attilával a következő anyag).

Szabó Attilával készült interjú alatt Laci bácsi egykori motorja volt az installáció!

Az Attilával készített interjú alatt esett szó arról, hogy próbál összehozni Laci bácsival is egy anyagot, de mondta, hogy nehéz az „Öreget” rávenni, az utóbbi időben elzárkózott a médiától, de majd, ha kész lesz az ő interjúja, megpróbálja rávenni, hogy üljön Ő is oda a kamera elé!

Szabó Laci bácsi 1964-ben a 125 ccm kategóriában a bajnoki tablóképen (mellette jobbról Bálind Mátyás /Ducatis Matyi bácsi/ a 350 ccm bajnokaként)

Szóval az utóbbi hónapokban többször is felmerült a személye (Ducatis Matyi bácsival, Szabó Attilával, Németh Kornéllal, Zsembery Barnabással készült interjúk közben), de sajnos már nem tudja elmesélni a motoros pályafutását! Nyugodjék békében!

Németh Kornéllal készült interjú alatt a háttérben Laci bácsi, egy 125-ös Danuvia motoron támaszkodva (3 bajnoki címet is szerzett a Danuviának)!

Őszinte részvétem a családnak! – Amrein László

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés