MOTOREX JÁRMŰÁPOLÁSI TERMÉKEK AKÁR OTTHONI HASZNÁLATRA IS

A jól átgondolt, minden igényt kielégítő MOTOREX motorápolási termékcsalád közel 30 féle kivételesen hatékony sprayből áll. A motorosok által már jól ismert lánctisztításra, kenésre szolgáló termékeken túllépve, a motor és ruházat egyéb karbantartó szereibe nyújtunk most betekintést. Segítségükkel a gondos tulajdonos egy jármű teljes körű ápolását, hosszú távú védelmét valósíthatja meg, ráadásul a lehető legkörnyezetbarátabb módon teheti.

FOLYÉKONY SZERSZÁMOK EGY FLAKONBÓL!?

MOTOREX sprayk: Átfogó – hatékony – kipróbált és laboratóriumban tesztelt választék.

INSECT CLEANER

Extrém hatékony rovar és kátrány maradvány eltávolító szer univerzális felhasználásra. Eltávolítja a szilárd, kemény szennyeződést, például a kátrányt, a gyantát és a rovar maradványokat pl. mosás előtt. Változatos felületeken alkalmazható, például üvegeken, festett, krómozott és műanyag felületeken.

Rendkívül szennyezett alkatrészek: hűtőrács, sárvédők fej- és oldalidomok vagy a szélvédő. Alkalmazása a szennyezett felületek előkezeléséhez ajánlott mosást megelőzően.

Nagyon hatékony tisztító formula.
A makacs szennyeződések külön erőfeszítés nélkül leválnak.
Egyszerűen kezelhető.
Használója időt és energiát takarít meg a mosási folyamat során.
Rendkívül szennyezett felületekre is jól tapad, és hatékonyan távolítja el a szennyeződést.

MOTO CLEAN

A MOTO CLEAN környezetbarát, gyors és alapos hatású univerzális tisztítószer motorkerékpárok, mopedek, kerékpárok, kis motoros eszközök stb. Tisztításához. Az új, optimalizált, vízbázisú formula biológiailag lebomló. Erős tisztítóképességének köszönhetően a MOTO CLEAN gyorsan és rendkívül hatékonyan működik. Önmagában, de vízzel keverve is használható. Az új 1000 ml-es kézi porlasztóval a tisztítószert takarékosan lehet a felületre juttatni, és a 360°-os szórófejének köszönhetően akár fejjel lefelé is használható.

WHEEL CLEANER

Sómarás és korróziógátló keréktisztító. A rendkívül hatékony gél állagának köszönhetően könnyedén és gyorsan eltávolítja az útról származó szennyeződéseket, a fékport valamint a kátrány- és olajmaradványokat. Ideális mindenféle jármű alumínium ötvözet- és acél keréktárcsájának tisztításához.

Kiemelkedő tisztítási teljesítmény.
Gyorsan hat.
Rozsdagátló hatás.
Biológiailag lebomló anyag.

WASH & PEARL AUTOSHAMPOO

Autó sampon koncentrátum, vízlepergető hatással. Hatékonyan tisztít, egyszersmind magas fényt biztosít. Kivételes formulája garantálja a hosszú távú vízlepergető hatást, és a festék felületének antisztatizáló kezelését. Ideális mindenféle jármű finom kézi mosásához.

Kiemelkedő tisztítási teljesítmény.
Hosszú távú vízlepergető hatás.
A festett felületek antisztatizáló kezelése.
Magas fény.
Kellemes illat.
Biológiailag lebomló összetétel.

MOTO SHINE

Különleges fényesítő szer, amellyel a motortisztítás befejező lépéseként a motor ragyogóvá tehető. Tartós fényt kölcsönöz a lakkozott, műanyag, krómozott felületeknek, egyúttal egy antisztatikus, vízlepergető védőfilmet képez. Megkönnyíti a motorra kerülő szennyeződések eltávolítását a következő mosáskor.

ACCU PROTECT SPRAY

Hosszabb távon, téli útviszonyok közepette is hatékonyan védi az akkumulátor pólusait, az akkusarukat és a csatlakozókábelt. Megakadályozza a korróziót és az oxidációt.

JOKER 440 SPRAY

Teljesen szintetikus, univerzális kenő- és korróziógátló spray. Nagyon hatékony védőfilmet képez. Távol tartja a vizet az általa kezelt felülettől, megelőzi a korróziót, dielektromos hatású (szigetelő), és tisztítja, karbantartja a fémeket és a műanyagokat. A MOTOREX JOKER 440 SYNTHETIC SPRAY használata elengedhetetlen az iparban, a háztartásban vagy akár a szabadidős elfoglaltságok során. Minden mozgó alkatrészt hatékonyan ken, kiküszöböli a súrlódást, tökéletes megoldás fém- vagy műanyag felületek tisztítására, karbantartására. Sikeresen megakadályozza akár a nyomtatott áramköri lapokon jellemző kúszóáram kialakulását.

Kiváló kenőképesség.
Zajcsökkentő hatás.
Jó penetrációs képesség.
Védelmet nyújt a korrózióval szemben.
Víztaszító hatású.
Szigetelő.

POWER CLEAN SPRAY

Tisztít és zsírtalanít még makacs szennyeződések esetén is. Megbízhatóan feloldja az olajat, zsírt, kátrányt stb. Megtisztítja a gyújtógyertyákat, az akkumulátor-csatlakozókat, az elektromos csatlakozókat és az érintkezőket. Gumi, műanyag és lakkozott felületeken is biztonságosan használható. A MOTOREX POWER CLEAN ideális szerszámok, gépek, készülékek, fém alkatrészek, gyújtógyertyák, akkumulátor-végződések, elektromos csatlakozások és érintkezők hatékony tisztításához.

PROTEX SPRAY

Textil és bőr impregnáló. Hatékony, hosszú ideig hatásos védelem a nedvességgel és a szennyeződésekkel szemben. Használható bőr, textil és mikroszálas (pl.GORE-TEX) anyagokhoz, megőrzi a természetes anyagok szellőzését. Használható továbbá cipőkhöz, motoros-, sí-, és kerékpáros ruházathoz. Használható kabrió tetőhöz és sokféle sport- és szabadidős ruházathoz.

HELMET CARE

Sisak tisztító aktív hab. Külső és belső felületekre egyaránt. Gyors, hatékony, antibakteriális. Illatosít és frissességet kölcsönöz.

QUICK CLEANER

Vízlepergető gyorstisztítószer. Víz nélkül tisztítja a műanyag, rostély, szélvédő, lakkozott, fém felületeket. Mindenféle lerakódott, megkeményedett szennyeződést, így a rovarokat, port, stb eltávolítja. Egyszerű alkalmazás, különösen útközben hasznos.

Egy spray, amelyik 360 fokban szór!?

Talán minden jármű tulajdonos találkozott már azzal a problémával, hogy valamilyen nehezen hozzáférhető helyen egy sprayt képtelen volt az ideális, függőleges helyzetben használni. Ilyenkor megy az ügyeskedés, keressük azt a szöget, amely mellett még éppen használható a szórófej és már a kívánt felületre kerül a flakon tartalma.

A MOTOREX erre, a teljesen hétköznapi problémára talált két forradalmi megoldást, melyek egyben a flakon tökéletes kiürítését is lehetővé teszik, ismét sokat áldozva a környezetvédelem oltárán. A flakonban található szórófej alatti részt egy golyósszeleppel szerelik, mely lehetővé teszi, hogy a flakon felfordított állapotában a folyadék a szórófej közvetlen közelében jut az áramoltató csőbe, míg függőleges állapotában a cső végén (a flakon alján), a hagyományos módon.

Nagyobb űrtartalmú flakonok esetében pedig egyszerűen a flakon magasságánál hosszabb méretben, rugalmas anyagból készítik a szívócsövet, és a végére egy fémből készült súlyt szerelnek, mely a gravitáció segítségével a flakon tetszőleges állapotában megtalálja a benne lévő folyadék legalsó szintjét.

Egyszerűnek tűnő megoldások, de csak az iparág leginnovatívabb szereplői alkalmazzák. Olyanok, mint a MOTOREX, a svájci nagyvállalat, mely figyelmet fordít egy-egy termék tökéletes használhatóságára, vagy akár arra, hogy a felhasználó a megvásárolt high-tech folyadékot maradéktalanul fel tudja használni, megakadályozva ezzel a szer utólagos környezetbe jutását is.

A Tiszk Kft. kiemelt Motorex nagykereskedő partnere a BAT-TEAM Kft. www.olaj.rs3.hu oldalon megtalálható webáruháza országos kiszállítással áll a vásárlók rendelkezésére. Telephelyén (Dunakeszi, Székes dűlő sor 135.) a Motorex széles választéka megtalálható az említett ápolószerektől a teljes autós, motorkerékpáros kenőanyag válsztékig.

A Motorex termékei megtalálhatóak a KTM kereskedésekben is.

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

VINTAGE

Eladó motorok

Grafikai munkák

Videó szerkesztés

Eladó cuccok

Autómentés – szállítás