Akciós sisaktisztítás bevezető áron!

A komfortérzetet alapvetően befolyásolja a bukósisak belsejének higiéniai állapota, így használat mértékétől függően rendszeresen tisztítani szükséges. Általában havonta egyszer, de fontos szempont, hogy nem szabad megvárni, hogy a bélés felülete zsírosodni kezdjen.

A mai bukósisakok bélései szinte kivétel nélkül kiszedhetők, de eltávolításuk gyakran a rögzítőpatentok törésével vagy a béléshuzat szakadásával jár. Ráadásul amennyiben csak a béléshuzatot tisztítjuk, a szintén bevonattal ellátott, belső ütéselnyelő (EPS) réteg kezelése elmarad. Erre nyújt megoldást a vegyszeres, szétszerelés nélküli sisaktisztítás, amit az EuroMotornál a svájci Motorex professzionális termékeivel végzünk.

Belső tisztításhoz Motorex Helmet Care-t használunk, ami egy aktív habos, fertőtlenítő hatású, a teljes belső felületen használható, foltmentesen száradó, kellemes illatú tisztítószer.

Sisaktisztító szolgáltatásunk természetesen a külső ápolást is magában foglalja. A külső felületek kezelését Motorex Quick Cleaner-rel végezzük, amely a plexi és fényezett felületek bogár és egyéb szennyeződéseinek eltávolítására való, valamint a gyors visszakoszolódás megelőzésére szolgáló készítmény.

A szolgáltatás ára most bevezető akcióban 6000 Ft helyett 3500 Ft! Kérjük, hogy minden külső és belső nem gyári tartozékot, például kommunikációs rendszerek egységeit távolítsd el, mert csak ezek nélkül vesszük át tisztításra a sisakot. Előzetes egyeztetés nem szükséges, bármikor hozhatod, vállaljuk, hogy két munkanap múlva profin megtisztítva visszakapod!

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés