A világjáró motor hazatért!

Az erdélyi világjáró motoros Bezsnei Andor, a járvány hisztéria miatt kénytelen volt tavaly megszakítani világkörüli útját! Peruban érte el a kényszerintézkedések hatása, így a motort ott hagyva repülővel érkezett haza.

Mivel a helyzet azóta sem mutatott sok pozitívumot a jövőre nézve, és a motor tartózkodási engedélye is lejárt, így Andor úgy döntött, hogy legjobb helye lesz hűséges társának itthon. Január végén egy nem egyszerű procedúra után végre Romániába ért a világjáró motor! A legtöbb akadályt a román bürokrácia gördítette Andor elé, de sikeresen abszolválta azokat (fordítások, közjegyző, stb.)!

A motor jelenleg egy szerelőnél várja a felújítást, hiszen Andor 2018-as indulása óta nem volt komolyabb szervizben része, a szükséges és a kopó alkatrészek cseréjén kívül! Motorikusan is fel lesz újítva, ugyanis az utóbbi időben elkezdte enni az olajat. Andor arra is kíváncsi, hogy a megtett 100.000 km milyen behatásokat végzett a motorban, hiszen a felhasználási viszonyok erősen szélsőségesek voltak az út során!

Reméljük, hamarosan ismét hírt adhatunk arról, hogy Andor újból nekivágott a világnak!

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés