25 éve a motoros szakmában!

A Moto-Complet Kft 1994-ben alakult 3 gyerekkori jóbarát összefogásával,l akiknek hobbija a terepmotorozás volt.

Tavaly voltunk 25 évesek, és reményeink szerint a következő 25. évfordulót is együtt fogjuk ünnepelni!

Eleinte kis lépésekkel, majd egyre dinamikusabban fejlődött a vállalkozásunk. Megtartottuk a megalakulásunkkor kitűzött fő irányvonalat, ami az off-road motoros felszerelések és alkatrészek nagy- és kiskereskedelmi forgalmazását jelenti. Magyarországon közel 150 viszonteladóval állunk kapcsolatban, és ezt a kört folyamatosan igyekszünk bővíteni.

Több külföldi márkának vagyunk az importőre és hazai forgalmazója, mint például a Goldfren, UFO, Pazzaz, Arc-Design, Iris, Technomousse és Risemousse.

Egyes gyártók terméklistájából az off-road vonal mellett az utcai motorozáshoz szükséges termékeket is tartjuk raktáron, mint például a Goldfren fékbetétek és féktárcsák, valamint az Iris láncok.

Jelentős raktárkészlettel rendelkezünk, mivel már a kezdetekkor megtanultuk, hogy főleg a terepmotorozás szerelmeseinek csak akkor tudsz eladni bármit is, ha az ott van a polcon, mivel ők nem várnak, ami kell az azonnal, és ha nálad nincs, beszerzik máshol!

A kereskedelmi tevékenység mellett az egyre komolyabbá váló fémmegmunkáló gépparkunkkal elkezdtünk motoros alkatrészeket és kiegészítőket gyártani, mint például fék és kuplungkarok, különböző kormányfelfogatások és magasítók, motoremelő bakok és alubetétes kézvédők.

Folyamatos akcióinkkal igyekszünk kedveskedni partnereinknek és vásárlóinknak.

Bővebb információért látogassatok el a www.moto-complet.hu oldalra!

Elérhetőségek:
Moto-Complet Kft
8182 Peremarton, Veszprémi u. 109.
Tel.: +36 88/455-553
        +36/20/935-1118
Fax: +36 88/586670
www.moto-complet.hu
motocomplet@invitel.hu

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

VINTAGE

Eladó motorok

Grafikai munkák

Videó szerkesztés

Eladó cuccok

Autómentés – szállítás