Motoros túra Korfura!

A jelenlegi nem turistabarát időszakban optimista nézetre vall egy motoros túra szervezése Korfura. Mivel én díjazom az ilyen embereket, eleget teszek Péter megkeresésének, és közzé teszem ennek a túrának a részleteit, hátha lesz olyan, akit érdekel! – a szerk.

Tehát a részletek:

Kedves Érdeklődő!

Majzik Péter vagyok, én szervezem ezt a görögországi, szerpentinekben gazdag motoros sziget túrát idén tavasszal. Személy szerint már több, mint 10 éve járok rendszeresen kisebb-nagyobb társasággal motorral Korfu szigetére, és ez idő alatt nagyon sok tapasztalatra és sok jó barátra tettem szert, ami segített nekem abban, hogy megtudjam hogyan szeretném én, mint motoros a lehető legtöbb élménnyel gazdagodva eltölteni ezt a pár napot a szigeten.
Kerestem, de nem találtam ilyen szervezett túrát kifejezetten Korfu szigetére, ezért úgy döntöttem, magam szervezek egyet, hogy át tudjam adni az élményt minél több embernek.

A március elejei görög hírek kapcsán változtatunk túra időpontunkon.
Az új időpont : 2021. május 15-24.

Haris Theocharis idegenforgalmi miniszter a berlini turisztikai sajtótájékoztatón hivatalos nyilatkozatot tett arról, hogy a tervek szerint görög turizmus május 14-én nyit!

“Minden, amire vágynak az: Görögország” szlogennel az idegenforgalmi miniszter meghívja a nemzetközi nyilvánosságot, hogy nyaraljanak újra Görögországban! Görögország szigorúan arra törekszik,hogy az egészségügyi adatok lehetővé tegyék, hogy május 14-ig kinyissa az idegenforgalmi kapukat. A turistákat a következő feltételekkel fogadják majd :
-vagy oltási bizonyítvány
-vagy negatív teszt
-vagy antitest igazolás.
A repülőtereken, határokon rapid tesztet is készíthetnek szúrópróbaszerűen.
A Covid 19 kapcsán felmerülő összes igényt (pl. kórházi kezelés stb.) A görög állam költségmentesen biztosítja majd a turisták számára.

Zárásként az idegenforgalmi miniszter határozottan kijelentette, hogy: “elkötelezettségünk, hogy minden turistának garantáljuk az egészséget és a biztonságot”.

Amennyiben kedved támadt részt venni rajta és érdekelnek a részletek, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, akár üzenetben, akár telefonon.

INDULÁS
Találkozó és indulás a röszkei OMV kútról 2021.05.15.-én. 07:00 órakor.
1. nap (érkezés a görögországi első szállásunkra)
2. nap (Meteorák+megérkezés Korfura)
3. nap (környék felfedezése)
4. nap (északi régió felfedezése)
5. nap (Korfu legmagasabb pontjára motorozás)
6. nap (nyugati túra)
7. nap (kettős öböl túra)
8. nap (sziget közepe)
9. nap (sziget elhagyása, Edessa, Pella)
10. nap (hazaút)

Az apartmanokba minden reggel friss péksütemény, gyümölcs és kávé/tea kerül kiszállításra.
Ingyenes parkolás, felszerelt konyha (közepes hűtővel), légkondicionáló, tengerre néző terasz/erkély, közös terület sütögetésre, napozásra, napozóágyak a kertben, nyugodt, természetes zöld környék, fertőtlenített szobák, maximális megelőzés.

A TÚRA CSOMAG TARTALMA

  • APARTMANOK + TRANZITSZÁLLÁSOK
  • SZIGETI REGGELEKEN FRISS PÉKSÜTEMÉNY, KÁVÉ/TEA
  • KÉTSZERI SÜTÖGETÉS, FRISSÍTŐ ITALOKKAL
  • GÖRÖG TRADICIONÁLIS ELŐADÁS
  • SISSY KASTÉLY (ACHILLEON PALACE) BELÉPŐK
  • TELJES KÖRŰ IDEGENVEZETÉS
  • EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK (BÚVÁRKODÁS, VIZISPORTOK, QUAD-,CSÓNAK-, … BÉRLÉS) KEDVEZMÉNYES INTÉZÉSE

TÚRA CSOMAG ÁRA
Részvételi Díj 1 Motorosnak: 1249.- €/fő
Részvételi Díj 2 Ember 1 Studioban: 1099.- €/fő

A túra bevezető áron kerül értékesítésre, mivel szeretnénk, hogy a járvány okozta kellemetlenségek ellenére is minél többen velünk tudjatok tartani!

Fontos Információ!
A “Részvételi Díj 2 Ember 1 Studioban” szuper kedvezményes ár csak akkor vehető igénybe, ha a fent említett két személy ugyanabban az apartmanban fog aludni.

A FOGLALÁS MENETE
Foglalni a megadott telefonszámon, itt a csoporton belül privát üzenetben, vagy pedig e-mailen tudtok!
Köszönöm, hogy elolvastad a tájékoztató anyagot, ha bármi kérdésed lenne, kérlek keress meg privát üzenetben, vagy a megadott telefonszámon!

Motorosi üdvözlettel,
Majzik Péter
+36 70/3231763
korfumotoros@gmail.com

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés