A Continental ContiTrack slick /mintázat nélküli/ abroncs nyerte a német PS magazin pályagumitesztjét

• A PS magazin júliusban közölt összehasonlító-tesztje négy köpenyt vizsgált
• A ContiTrack abroncs elsöprő győzelmet aratott
• Nyolcból öt területen múlta felül vetélytársait

Hannover/Korbach, 2021. július 05.

Négy hobbiversenyzőknek szánt, mintázat nélküli, azaz slick abroncsot hasonlított össze júliusi lapszámában a német PS magazin. A gyorsasági motorkerékpárokkal, illetve motorsporttal foglalkozó, nagy múltú kiadvány mérései alapján a Continental Korbachban készülő köpenye, a ContiTrack nyújtja a legjobb teljesítményt. Ezt bizonyítja, hogy 230-ból 183 pontot sikerült megszereznie, míg riválisai csak 171, illetve 180 pontot gyűjtöttek össze.

A próbaköröket az igen technikás Circuit de Barcelona-Catalunya pályán, egy Honda Fireblade SP-vel futották a PS újságírói, s nemcsak a kezelhetőséget, az irányíthatóságot, az egyenesfutást, a tapadást és a csúszáshatáron tapasztalható tulajdonságokat vizsgálták, hanem azt is, hogy mennyi visszajelzést adnak, miként viselkednek fékezésnél és milyen hatással vannak a köridőkre a górcső alá vett abroncsok.

A tesztelők beszámolója a ContiTrackről: „A legjobb, legprecízebb kezelhetőséget szavatoló abroncs a mintázat nélküli pályagumik mezőnyében. Legfőbb előnye, hogy rendkívül pontos visszajelzéseket ad az első kerék tapadásáról, így igazán élvezetessé teszi a motorozást. (…) Mindent egybevetve kiváló abroncs hobbiversenyzőknek, saját csoportjában a legjobbnak bizonyult.”

A ContiTrack tökéletes választás a pályanapok szerelmeseinek. Változó anyagösszetétele minden helyzetben ideálissá teszi, s bárki kihasználhatja előnyeit, hiszen gyári és átépített gyorsasági motorokra egyaránt felszerelhető. Kérjük, ne feledje, hogy mintázat nélküli, ún. slick abroncsok közúton nem használhatóak.

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

VINTAGE

Eladó motorok

Grafikai munkák

Videó szerkesztés

Eladó cuccok

Autómentés – szállítás