Pénztárcabarát szezonkezdés? A megoldás: motoralkatresz.eu

A motoralkatresz.eu webáruház szerintem nem ismeretlen a rendszeres MotoRage olvasóknak, ugyanis a magazin és a webáruház kb. egykorú, és az évek során egy hirdetői partnerség is kialakult a két fél között. Ez főleg a MotoRage nyomtatott időszakában volt erőteljesebb, de az online variációban is többször tudósítottunk a webáruház körül történtekről.

Szöveg: Amrein László
Képek: www.motoralkatresz.eu

A kezdet 2004-re tehető, mikor is Frittman Peti és motoros csapata elkezdte csoportosan beszerezni az alkatrészeket saját célra. Ebből kezdett kifejlődni egy olyan szintű alkatrészrendelés, ami 2010-re már bárki számára elérhetővé vált egy webáruház formájában, és ezáltal elindult egy kereskedelmi szál. Ez lett a www.motoralkatresz.eu oldal, ami viszonylag gyorsan növekedésnek indult, és hamarosan már nem csak webáruházként, hanem fizikai üzletként is megjelent a hazai piacon. A titok viszonylag egyszerű, piacképes árak, korrekt üzleti szemlélet és gyors teljesítés. A vállalkozás egyre nagyobb lett, így a személyi állomány is szükségszerűen bővült. Az üzletpolitikájuk a haszon visszaforgatásában is megnyilvánul, így hamarosan akkora raktárkészletről kezdték kiszolgálni a vásárlókat, ami a helyigény miatt költözést vont maga után.  Nem sok idő telt el, és ez a hely is szűk lett, így újabb költözés lett a megoldás.

Tőmondatokban talán ennyi elég is a múltról, viszont, ami a jelen írás apropója, hogy 2021. novembertől egy újabb helyen – Váchartyán, Dózsa Gy. u. 7. – találjátok meg a boltot. Ez az újabb bővítés lehetőséget adott egy komolyabb bemutatóterem kialakítására is, hiszen Péter üzletpolitikájának köszönhetően mára olyan komoly raktárkészlettel rendelkeznek, ami sok régóta működő motorosbolt készletét is felülmúlja. Ennek köszönhetően egy-két nap alatt teljesíteni tudják a rendelések nagy részét, vagy, ha személyesen keresitek fel az üzletet, akkor raktárról azonnal ki tudnak szolgálni rengeteg dologgal.

Jelenleg, ami egy újabb előrelépés a cég életében, hogy egy komolyabb ruházati termékpalettával állnak rendelkezésre raktárkészletről. Csizmák, nadrágok, mezek, dzsekik, kesztyűk, sálak, protektorok, eső elleni védelmek, stb. cuccokból válogathattok, számos termékből akciósan is! (link)

Ez mellett a sisakkészletük is figyelemre méltó, több száz darabos készletből lehet fejformára, stílusban, árkategóriában válogatni. Az off-road, utcai, nyitott, zárt, felnyitható, gyerek sisakok mellett pinlock rendszerek, szemüvegek, plexik és sisak kommunikációk is várják a vásárlókat. (link).

Lassan itt a szezonkezdés, így érdemes felkeresni akár a weboldalukat (www.motoralkatresz.eu), akár az üzletet (2164 Váchartyán, Dózsa György u. 7.), hogy kifogd a jó kis akciók egyikét!

Néhány terméknél nagyon komoly árcsökkenéseket láttam az oldalon, így ajánlanám, hogy esténként a Facebook f@szságok helyett 🙂 inkább pörgesd át az Akciós menüpontjukat (link), hátha találsz olyan terméket, amire éppen szükséged lenne!

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés