Újabb felsőkategóriás márkával bővült a Déczi Racing Suspension kínálata!

Az ország elsőszámú motorkerékpár-felfüggesztési központja a Déczi Racing Suspension, újabb világmárkával bővítette a kínálatát.

Az YSS céget 1983-ban alapították Thaiföldön, ami lengéscsillapítókkal kezdett foglalkozni. Pár évvel később már növelni kellett a kapacitásukat a növekvő kereslet miatt, ami 1995-ben a cég átalakulását is hozta magával. Az egyre nagyobb ismertség fejlesztéseket is hozott magával. 2004-ben az YSS lengéscsillapítók a legmagasabb szintet kezdték elérni, amit köszönhettek a holland Harry Essens-el való együttműködésnek, ugyanis Essens már akkor felfüggesztés specialistának volt mondható.

Egy évvel később – ennek az együttműködésnek köszönhetően – Hollandiában megnyílt az európai kutatás-fejlesztési központjuk, ahol új szabványokat is forgalomba hoztak. Piaci pozíciójukat erősítette meg, hogy a TÜV Rheiland – 150 éves minőségbiztosítási tesztelő szolgáltató, 20 600 alkalmazottal és 2 milliárd eurós éves árbevétellel a világ egyik vezető tesztelő szolgáltatója -, az YSS lengéscsillapítókat a legjobbak közé sorolta.

2020-ban már a legmodernebb gyárakban a legjobb feldolgozási és tesztelési technológiákkal dolgoztak, és a tapasztalt szakember gárdájukkal reális esélyük van, hogy a szegmensükben az első számúak legyenek a világon. Ennek a célnak az elérésében nem ismernek kompromisszumokat, a legjobb szakembereket alkalmazzák, a legmagasabb minőséget képviselik.

A felfüggesztés terén széles a palettájuk, a Harley-Davidson szinte összes típusától a japán és európai utcai motorokon keresztül az off-road szegmensig bármilyen motort eltudnak látni a termékükkel. Természetesen a Déczi Racing Suspension is kitudja szolgálni a hazai motorostársadalmat az utcai, az off-road, és a versenyszférában is.

Hogy miért a Déczi Racing Suspension az elsőszámú futómű specialista itthon? A válaszért tekintsd meg a referenciáikat, de érdemes a széleskörű termékpalettájukat is átnézni: link

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

VINTAGE

Eladó motorok

Grafikai munkák

Videó szerkesztés

Eladó cuccok

Autómentés – szállítás