A 2023-AS MOTOROK  BEMUTATÁSÁVAL NYITJA MEG A 120. JUBILEUMI ÉVÉT A HARLEY-DAVIDSON®

Limitált kiadású jubileumi modellekkel és további négy új motorral érkezik a legendás márka

Az egész évben ünnepelt legendás 120 éves Harley Davidson, idén a 2023-as modellek bemutatásával kezdi meg a jubileumi évet. A CVO™ Road Glide® Limited Anniversary modellel nyitja a sort, valamint további hat limitált kiadású exkluzív típussal, melyek mind a 120. jubileumi színnel, fényezéssel és kiegészítőkkel érkeznek. A világ legikonikusabb motorkerékpár-gyártója leleplezi a megújult Harley-Davidson Breakout® cruiser modellt, az új Nightster® Special sportos karakterű kétkerekűjét és az új stílusú és feketített Freewheeler® trike modellt.

A 2023-as Harley-Davidson motorok, az eredeti Harley-Davidson® alkatrészek és Harley-Davidson® MotorClothes® ruházati termékek megtekinthetők a hivatalos Harley-Davidson® kereskedésekben és a H-D.com oldalon.

120. évfordulós jubileumi modellek

A limitált gyártású, prémium CVO™ Road Glide® Limited Anniversary modell, a 120-éves tudásunkat jelképezi, az egyik legösszetettebb fényezéssel, amit valaha Harley-Davidson® kapott. A Heirloom piros réteget egy jubileumi fekete alapszínre vittük fel, mind körberajzolva egy rikító piros csíkkal és kézzel felszórt arany mintákkal. A rétegekhez hozzáadott apró részletek egy szárnyaló sas fejét és szárnyait ábrázolják. Az aranyba futtatott tankemblémán egy art-deco stílusú sas látható, ami a Harley-Davidson® ikonikus stílusjegye. További részletek közé tartozik a luxus alcantara üléshuzat arany és piros kontrasztos varrásokkal, az arany tónusú blokk betétek, valamint az élénkpiros hengerfejek és nyomórúd borítások. Ebből a mesés motorkerékpárból mindössze 1500 példányt gyártanak majd a globális piacra, mindegyiket az üzemanyagtartály konzolján lézerrel mart sorszámozású panellel.

További hat limitált  Harley-Davidson® modell kapott különleges 120. évfordulós jubileumi fényezést, de más-más mintázattal, amelyeknek színét és stílusát a korai Harley-Davidson motorok ihlették meg. Mindegyik modell alapszínként egy klasszikus fényezésű, csillogó Heirloom pirosat kapott. A rétegek körvonalai élénkvörös csíkkal egészülnek ki és a sötétebb Midnight Crimson árnyalt színnel lettek kitöltve. A további részletek közé tartozik az art-deco sas tankembléma, az üléshuzatok piros oldalpanellel és az arany hímzett Harley-Davidson logóval, valamint a pirosan elhalványuló blokk betétekkel.

A következő modellek pompáznak a történelmi külsővel:

  • Ultra Limited Anniversary (limitált 1,300 darabos globális gyártással)
  • Tri Glide® Ultra Anniversary (1,100 darab)
  • Street Glide® Special Anniversary (1,600 darab)
  • Road Glide® Special Anniversary (1,600 darab)
  • Fat Boy® 114 Anniversary (3,000 darab)
  • Heritage Classic 114 Anniversary (1,700 darab)

A Breakout új köntösben

A Breakout® modell erőteljesebb kiállással és új stílusban mutatja meg nyújtott chopperes vonalait. Az erőt a Milwaukee-Eight® 117  blokk adja, mely a gyári Harley-Davidson motorok közül a nyomaték és a lökettérfogat csúcsát képviseli,megnyitva így a Breakout gazdájának a végtelen utakat.

Az izgalmas új Nightster® Special modell

Az új középsúlyú versenyző, a Nightster vezetéséhez némi stílust adtunk, valamint kényelmi és technológiai fejlesztéseket. A teljesítményt a Revolution® Max 975T vízhűtéses blokk biztosítja, ami kimagasló nyomatékot ad le alacsony fordulaton. A tömeg csökkentése érdekében a blokk a váz központi tartóeleme is egyben.

A fekete Freewheeler® modell

A Freewheeler® modell, egy új szemlélettel átitatott trike, amely 2023-ra sötétített új stílust kapott. Az első rész, a fényszórók, a tankkonzol, a kezelőszervek, a blokk és a kipufogó fekete felületüvé lettek átalakítva a korábbi fényes felületek helyett. Az eredmény a megjelenés drámai változása, amely megerősíti ennek a modellnek a nyers, hot-rod formáját.

Az új fényes fekete öntött alumínium kerekek a hátsó keréken látható külső anyákkal szereltek a az egyedi stílus érdekében. A 18 colos hátsó kerekek felváltják a 15 colos kerekeket, hogy a Freewheeler® modell drámai új megjelenést kapjon. A három keréken motorozás még soha nem volt ilyen élvezetes.

A Harley-Davidson
A Harley-Davidson, Inc. az anyavállalata a Harley-Davidson Motor Company és a Harley-Davidson Financial Services-nek. A célunk: tovább építeni a legendát és az innovációval, fejlesztéssel megőrizni piacvezető szerepünket. A küldetésünk: Nem csak egy motor építése, hiszen mi  mindig időtálló alkotásokat teremtünk. ” Freedom for the soul”

Már 1903 óta a Harley-Davidson egyedi kulturát teremtett a motorkerékpárok világában a kiélezett, különös és egyedileg formázható motorkerékpárjaival, a vezetési élményével és a rengeteg kiegészítővel, valamint ruházati termékekkel. A Harley-Davidson Financial Services mindehhez finanszírozási, biztosítási és egyéb termékeivel is segíti a Harley-Davidson motorosokat. Tudjon meg még többet a www.harley-davidson.com oldalon.

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

VINTAGE

Eladó motorok

Grafikai munkák

Videó szerkesztés

Eladó cuccok

Autómentés – szállítás