A 120 ÉVES HARLEY-DAVIDSON® EURÓPAI FESZTIVÁL – FELLÉPŐK

120 nap múlva szenvedélyes Harley-Davidson rajongók ezrei gyűlnek majd össze Budapesten, hogy megünnepeljék a motorgyártó cég fennállásának 120. évfordulóját. A 120 éves Harley-Davidson Európai Fesztiválját, amely sok szempontból egyedinek és izgalmasnak ígérkezik, június 22-25. között tartják meg Budapesten.

Ez a korszakalkotó fesztivál a világ minden tájáról egy helyszínre tereli a motorozást kedvelőket és a H-D rajongókat, hogy közösen ünnepeljék az ikonikus márka hihetetlen örökségét, a cég által az elmúlt 120 évben gyártott különleges motorokat, s hogy bepillantást nyerjenek abba is, milyen izgalmas jövő vár rájuk.

A város központjában elhelyezkedő Puskás Aréna Parkban zajlik majd a fesztivál, a látogatók négy, programokban gazdag napra számíthatnak – világszínvonalú élőzenei kínálattal. Öt színpadon több mint 50 együttes lép fel és nyújt változatos zenei programot. A nagyszínpadon számos nemzetközileg is elismert művésznek tapsolhat a közönség: az ausztrál rockbanda, a Wolfmother június 24-én, szombaton lép fel, a Deep Purple legendája, Glenn Hughes június 25-én, vasárnap játssza el az együttes legkedveltebb számait. A fesztivál második napján, június 23-án a női zenészeké lesz a főszerep, fellép többek között a nashville-i nővérek, Rebecca és Megan Lovell fémjelezte Larkin Poe; és mindeközben a legnépszerűbb és legkiválóbb magyar művészeket is láthatjuk.

Airbourne

A közönség által annyira kedvelt zenei programok mellett szórakozási lehetőségek széles tárháza várja a látogatókat, itt tényleg mindenki megtalálhatja a kedvére való elfoglaltságot: a fiatalok, a családok és az adrenalinfüggők is. A fesztivál programjából egy kis ízelítő:

  • Motoros programok – motorozási lehetőségek széles választéka, látványos motorshow-k, elképesztő beltéri és szabadtéri kiállítások a H-D motorok múltjáról, jelenéről és jövőjéről;
  • Aktív szórakozás – tematikus zónák, adrenalin park, családi park, bemutatók a fesztivál teljes területén;
  • Vásárlás, étel, ital – 200-nál is több árus, köztük hivatalos Harley-Davidson dílerek, több mint 80 étel- és ital-árusítóhely kínál széles nemzetközi választékot.

A fesztivál egyik fénypontja lesz a Harley-Davidson parádé, amelynek keretében több ezer motoros gurul végig a város történelmi nevezetességei között.

The Picture Books

Az elővételes jegyek széles választéka már most kapható erre a kihagyhatatlan eseményre a hd120budapest.hu oldalon. A jegyek között van egy napra szóló és négynapos bérlet, továbbá a ralicsomagok exkluzív termékeket is tartalmaznak (április végéig elérhető). A honlap segítséget nyújt a szálláslehetőségek terén is, a vendégeknek javasolt minél előbb lefoglalniuk a szállásukat, mert számos hotel már most teltházas a fesztivál idején.

Csatlakozz Te is a Harley-Davidsonhoz júniusban, és légy részese a semmihez sem hasonlító ünneplésnek!  

A Harley-Davidsonról

A Harley-Davidson, Inc. a Harley-Davidson Motor Company és a Harley-Davidson Financial Services anyavállalata. Víziónk: tovább építjük a legendánkat és vezetjük az iparágat, innováció, evolúció és érzelem. Küldetésünk: Nem csak gépeket építünk, az időtlen kalandot hajszoljuk. Szabadság a léleknek. A Harley-Davidson 1903 óta meghatározza a motoros kultúrát az élre törő, jellegzetes és testre szabható motorjainak széles választékával, valamint motoros élményeivel és kivételes motoros kiegészítőivel, felszereléseivel és ruházataival. A Harley-Davidson Financial Services pénzügyi, biztosítási és más programokkal segíti a Harley-Davidson motorosokat az utakon. További információk a www.harley-davidson.com oldalon.

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

VINTAGE

Eladó motorok

Grafikai munkák

Videó szerkesztés

Eladó cuccok

Autómentés – szállítás