A hazai Kawasaki importőri tevékenységet ausztriai fióktelep veszi át!


Sajtóközlemény: Ivanics Motor Kft.

A Kawasaki magyarországi importtevékenységét 2024. január 1-től a Kawasaki Motors Europe N.V. Ausztriai fióktelepe veszi át. A döntés a gyár azon szándékát követi, hogy központosítással erősítse jelenlegi pozícióját a régióban, amelytől a Kawasaki piaci részesedésének növelését várja, legalább 10%-os átlagos szintre.

Ez a racionalizálás számos előnnyel fog járni a jövőben: gyorsabb és hatékonyabb döntéshozatal, nagyobb marketingaktivitás, jobb elérhetőség, hatékonyabb erőforrás-felhasználás, jobb információáramlás, könnyebb koordináció, valamint piac- és versenyorientált kiskereskedelmi árképzés. Az integráltabb működés segíteni fogja a régió gazdasági környezetében bekövetkező változásokra való hatékonyabb reagálást.

Tom Zeller, a Kawasaki Motors Austria vezérigazgatója elmondta, hogy a Kawasaki Motors Europe nagyon elégedett az Ivanics Motor Kft. magyarországi teljesítményével, így az országban működő kereskedők napi munkájában egyelőre nem lesz érezhető változás.

Egy üzletfejlesztési koordinátort neveznek ki, kizárólag Magyarországnak és az Ivanics Motor Kft., a Kawasaki fő képviselete, továbbra is központi szerepet tölt be, valamint technikai és adminisztratív támogatással segíti a kereskedői hálózatot.

A 2024-es évről már most tudható, hogy kiemeltebb szerepet kapnak az olyan ügyfélrendezvények, ahol a közönség személyesen is kipróbálhatja a motorkerékpárokat. A teljesség igénye nélkül, ezek az új modellek várhatóak: Ninja ZX6-R, Ninja ZX-4R, Ninja ZX-4RR és Eliminator SE.

A vásárlók piac- és versenyképes kiskereskedelmi árakra, a motorkerékpárok, jetskik, ATV-k és Mule-k gyorsabb elérhetőségére, az alkatrész- és tartozékigények nívós kiszolgálására, valamint a Kawasaki Motors Austria és az Ivanics Motor Ltd. által nyújtott magas színvonalú ügyfélszolgálatra számíthatnak.

Kawasaki Motors Europe (Kawasaki Motors Europe N.V.) egy önálló entitás, amely felelős az európai piac motoros üzletágáért, míg a Kawasaki Heavy Industries Co., Ltd. az anyavállalat, amely a fent említett iparágakban tevékenykedik.

A Kawasaki Motors Europe egy vezető motorkerékpár gyártó és forgalmazó vállalat, amely a Kawasaki márka európai tevékenységeit irányítja. A vállalat székhelye Hollandiában található, de rendelkezik leányvállalatokkal és képviseletekkel szerte Európában. A Kawasaki Motors Europe felelős az új motorkerékpárok értékesítéséért, valamint a márka szervizhálózatának és alkatrészellátásának koordinálásáért az európai piacon.

Az Ivanics Motor Kft. elkötelezett a motorkerékpár-rajongók kiszolgálásában, új és használt motorkerékpárokat kínál, valamint kiegészítőket és alkatrészeket. A vállalkozás széles választékot nyújt a Kawasaki motorkerékpárok, quadok és jet skik, valamint más motorkerékpár márkák tekintetében is.

Az Ivanics Motor Kft. szolgáltatásokat is nyújt a motorkerékpár tulajdonosoknak, mint például a szervizelés, karbantartás, javítások.

Az Ivanics Motor Kft. lehetőséget biztosít a motorkerékpár-rajongók számára, hogy kiválasszák az igényeiknek és stílusuknak megfelelő motorkerékpárt, valamint hogy a már meglévő motorkerékpárjaikat is karbantartsák és gondozzák.

Az Ivanics Motor Kft. részt vesz motorkerékpár-kiállításokon és eseményeken, és tevékenységük közé tartozik a motoros közösséggel való interakció is, mint például a tesztnapok szervezése. Emellett segít a márka hírnevének erősítésében és terjesztésében Magyarországon.

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés