Jótékonysági est a Vérlovagok részére!


Wicky Black, valamint a Rockpagoda téWé szervezésében 2023.12.15-én egy jótékonysági est a Vérlovagok részére. Aki szeretné megismerni Őket jobban, jöjjön el!

Vérlovagok:
Magyarország egyetlen önkéntes sürgősségi vérszállító közösségét 2020-ban azzal a céllal hívta életre Pribil Sándor, a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány elnöke, hogy az életet jelentő vér a megfelelő időben legyen a megfelelő helyen az egész országban, az év minden napján. A Vérlovagok speciális járműveikkel és felkészült önkéntesekkel az év minden napján, napi 24 órában rendelkezésre állnak, hogy apró fogaskerekekként kivegyék részüket a magyar egészségügy működésében, illetve az akut életmentésben.

2022-ben igazolást nyert a fentebbi misszió társadalmi támogatottsága is, amikor a Vérlovagokat fenntartó Magyar Mentőszolgálat Alapítványnak első alkalommal nyílt lehetősége a személyi jövedelemadó felajánlható 1 százalékának gyűjtésére. A csaknem 29 ezer jogosult szervezet közül ugyanis a Vérlovagoknak az 53. legnagyobb összeget, több mint 21 millió forintot ajánlottak fel az adófizetők. A Vérlovagok célkitűzése a folyamatos fejlődés és terjeszkedés, valamint annak a társadalmi bizalomnak a megszolgálása, ami az elmúlt években a legkülönbözőbb formákban öltött testet.

További érdekes hírek, cikkek (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés