A motorosok jó emberek! – II. Parádsasvári Jótékonysági Motoros Piknik

Természetesen nincs kérdés, hiszen mindenki tudja, hogy „illa-berek, nádak-erek, a motorosok jó emberek” – szóval ajánljuk figyelmetekbe ezt a bulit, ahol a részvételetekkel is már nagy segítséget nyújtotok az ügynek, de, ha anyagilag is segítenétek az alapítványt, ahhoz lejjebb megtaláljátok az adatokat.

Érdemes megnézni a tavalyi jótékonysági rendezvényről, a Wordbike által készített pár perces összefoglalót ezen a linken.

Ildikó az alábbi célt vázolta fel a megkeresésben:

Május 11 (eső esetén május 12-én) Parádsasváron kerül megrendezésre a II. Parádsasvári Jótékonysági Motoros Piknik. 

A rendezvény teljes bevételét – a tombolától az árusított ételekig – a tenyérnyi babák megsegítésére fordítjuk, ezzel pedig egy hatalmas kampányunkat segítik. 
A NAGY kampányunk célja az, hogy 14 kórház tenyérnyi, koraszülött kisbabáit “Öltöztessük fel” és ajándékozzunk meg 17 M Ft értékben, saját fejlesztésű, koraszülötteknek készülő babafészkeinkkel és textil csomagjainkkal. Mivel ezeket a csomagokat a koraszülött kisbabák és az ott dolgozók is nagyon  várják már és számítanak rájuk.

Összesen 33 kórházzal vagyunk kapcsolatban, a babafészek csomagjainkat pedig a Semmelweis Klinika és a neonatológus szakorvosok is elismerik. A babafészkeink a bőr-bőr kontaktus révén bizonyítottan jó hatással vannak az idegrendszeri érés fejlődésére. Emellett sok olyan kiegészítőnk  is van (pl. lumbál kendő, inkubátor takaró, CPAP sapka) , ami az ott dolgozó, lelkiismeretes orvosok és nővérek munkáját segíti. Facebook oldalunkon, illetve Alapítványunk weboldalán részletesen is találnak a nagy céljainkról, munkánkról bővebb információt.

info@alapitvanyokert.hu
+36 (20) 336-1146

https://plusskommando.hu/
Adószám: 18941548-1-41
Bankszámlaszám: 11713036-21451047 (OTP Bank)

PayPal támogatás
Adományvonal: 13600/34

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):


Eladó motorok

Videó szerkesztés