Jótékonysági felhívás

Szöveg, képek: Minkó Lajos

Mint arról a közelmúltban szinte minden motoros fórumon olvashattunk, lezárult a gyulafirátóti halálos és rendkívül súlyos, maradandó sérüléseket okozó gázolás tárgyalása, melyben a vétkes – mondjuk ki – nevetséges ítéletet kapott. (Bár erről kívülállóként maximum véleményem lehet csupán).

De most egy sokkal fontosabb ügyben kérjük a teljes motoros társadalom összefogását.    Sokak számára ismerősen csenghet Foki Niki neve. Ő az a lány, aki legsúlyosabban sérült a gázolásban. nyaktól lefelé teljesen lebénult, egy speciális kerekesszékben tud csak segítséggel élni.

A mindennapi életvitel rendkívül nehéz a számára, teljes ellátásra és folyamatos felügyeletre szorul. mely a családját is erőn felül megterheli, mind lelkileg mind anyagilag. Ez az a pont, ahol mi mindannyian tehetünk valamit, akik tiszta szívből szeretnénk, hogy Niki életét megkönnyítsük, jelenlegi állapotának javulásában segítsünk.

Egy rendkívüli jótékonysági akciót indítunk most el, melynek keretében arra kérünk, hogy a Valentin napra szánt bármilyen kicsi összeget inkább utald át a lentebb ismertetett számlaszámra, amely közvetlenül Nikihez az ő rehabilitációs kezelésére lesz fordítva.

Gondoljunk csak bele, hogy egy túlárazott szál virág, és egy pár grammos, díszes csomagolt méregdrága csoki árából is csodát tehetünk, ha elegen állunk az ügy mögé. Mivel motorosok vagyunk, ezért úgy hiszem, hogy az ember párja megérti, sőt támogat egy ilyen döntést Valentin nap alkalmából. Mutassuk meg, hogy a legerősebb közösség vagyunk, mutassuk meg, hogy együtt bármire képesek vagyunk!

A család szerényen, csupán ezen dolgok megfinanszírozásában kéri a segítségünket:

„A mindennapos gyógytorna és gyógy masszázs biztosítása és a későbbiekben esetleg a külföldi rehabilitáció elérése a család célja. Csontritkulással foglalkozó szakember segítségét keresi a család.”

A velük történt beszélgetések alatt a szavaikból mérhetetlen tartás és erő sugárzott a cikk megírása alatt, fogjunk hát össze, mi motorosok, értük!

A számlaszám adatai, ahova a nagylelkű és bármilyen összegű utalásokat várjuk, a következő:

Belföldi, Magyarországi utalások esetén:
Név: Never Give Up, Foki Nikolett Gyógyulásáért Alapítvány
Számlaszám: 59500186 – 11123758

Külföldi utalások esetén:
SWIFT kód: TAKBHUHBXXX
IBAN szám: HU385950 0186 11123758 0000 0000

Eladó motorok

Videó szerkesztés