Bővül a Sammy Miller Múzeum

Az angliai Hampshire megyében, New Milton-ban található Sammy Miller Múzeum megkapta az engedélyt a bővítésre! A 10.000 négyzetméteres, kétszintes bővítésre nem volt egyszerű megszerezni az engedélyt, ugyanis a múzeum zöldövezeti területen található, így építési engedélyt csak nyomós okokból kifolyólag adnak ki. A múzeum megtudta indokolni a bővítés szükségességét, ugyanis a már jelenleg is több, mint 450 motorkerékpár mellett, számos egyéb kiállítási tárgynak is helyet kell biztosítani, valamint a könyvtárnak és az arhívumnak is szüksége van méltó helyre. A bővítés további kiállítások bemutatását is lehetővé teszi!

Az utcai motorok csarnoka

A jelenlegi csarnokokban tematizálva vannak kiállítva több fajtái a motoroknak, mint pl. a versenymotorok, az utcai motorok, a sportmotorok, de külön helysége van a Norton gyűjteménynek, és a motorblokkoknak is!

Sammy Miller: “Örülök, hogy jóváhagyták a bővítési terveinket, így a múzeum tovább növekszik, az arhívum számára egy nagyszerű lehetőség lesz a fejlődésre”

A sportmotorok csarnoka

Az április 27-28-i Stafford-show látogatói láthatják majd a terveket, valamint egy 1955-ös Norton F modellt, és egy 1953-as Norton Kneelert a Footman James standján!

Eladó motorok

Videó szerkesztés