Bíróság döntött, a Mongol MC továbbra is hordhatja a colorját!

Ítélet született az amerikai Mongol Mc ügyében. Az amerikai hatóságok fegyvereket és lőszereket foglaltak le a Mongol Mc tagjaitól, és a tárgyaláson azt is el szerették volna érni, hogy a klubnak tiltsák meg a colorjuk viselését, mondván, ez egy törvénytelen szervezet védjegye!

A Santa Ana-i bíróság (Kalifornia) több vádpontban is bűnösnek mondta ki a klub tagjait, de David O. Carter, (szövetségi bíró) olyan döntést hozott, miszerint a Mongol Mc továbbra is viselheti a jelképét, a védjegy lefoglalása alkotmány ellenes lenne, ugyanis megsértené a szabadság- és társulási jogot!

A Mongol Mc ügyvédei úgy nyilatkoztak, hogy ez a döntés az összes motoros klub győzelmét is jelenti, hiszen precedens értékű lehet!

Megnyertük a csatát, de nem nyertük meg a háborút – mondta David Santillan, a mongolok jelenlegi elnöke.

„Miközben a bíróság megállapította a fegyver és lőszer birtoklásban a bűnösséget, a color betiltására vonatkozó megállapítást megszüntette, miszerint a color a Mongol Mc által elkövetett gyilkosságok, támadások és kábítószer kereskedelem évtizedes jelképe lenne!” – mondta Thom Mrozek, az Egyesült Államok Ügyvédi hivatal szóvivője.

Az USA ügyvédi irodáinak tisztségviselői csalódtak az ítéletben, és fellebbezni fognak.

VINTAGE

Eladó motorok

Grafikai munkák

Videó szerkesztés

Eladó cuccok

Autómentés – szállítás