Törölték az MXGP hong-kongi fordulóját!

A szeptember 22-ére kiírt hong-kongi MXGP fordulót a szervezők kérésére törölte a Youthstream (a FIM cross szakágainak televíziós, marketinges és promóciós jogaival rendelkező cég) az idei versenynaptárból!

A módosítás a Kínai Nemzeti Szövetség (CAMF) és a helyi szervezők kérésére történt, hivatkozva az utóbbi hónapok rendkívüli esős időjárási viszonyaira. Az időjárás-előrejelzéseket figyelembe véve, és a pálya előkészítés akadályoztatása miatt nagy kockázattal járna a forduló megrendezése! A szövetség és a rendezők ez helyett inkább a 2020 márciusi versenyre fókuszálna.

A Youthstream bejelentette, a törölt verseny nem lesz helyettesítve, így 18 fordulós lesz az idei versenysorozat, és az egy héttel korábbi helyszín (Sanghaj) lesz a 2019-es cross világbajnokság utolsó fordulója.

A sorozat múlt hétvégén (április 7-én) Trentinoban (Olaszország) versenyzett, és a következő forduló szintén Olaszországban (Mantova) folytatódik május 12-én!

Szeptember 29-én Assenban (Hollandia) pedig ismét megmérkőznek a világ legjobb versenyzői a Motocross of Nations versenyen!

VINTAGE

Eladó motorok

Grafikai munkák

Videó szerkesztés

Eladó cuccok

Autómentés – szállítás