Mexican 1000 rally 2019

Az idei Mexican 1000 Rally-n egy Triumph nyergében áll rajthoz Ernie Vigil, akit jobbára a stunt riding világból ismerhetünk!

Ernie még tavaly novemberben szenvedett egy komoly lábsérülést off road motorozás közben, mikor is a motor ráesett a bokájára! A műtét jól sikerült, a rehabilitáció is rendben folyt, így Ernie az április 26-án rajtoló Mexican 1000 rally-n tér vissza az off-road versenyzéshez, amit a mexikói Kaliforniai-félszigeten tartanak! A verseny részét képezi a sivatagi versenyek világbajnokságának, ahol motorkerékpárok, ATV-k, teherautók és rally autók indulnak, és mindenkinek ugyanazt a pályát kell teljesíteni!

A napokban a Triumph megerősítette, hogy az új Scarambler 1200 XE nyergében fog indulni Ernie Vigil a mexikói versenyen! Nem ez lesz Ernie első Mexican 1000 versenye Triumph-al, ugyanis korábban már indult egy Tiger 800-as nyergében.

Ernie Vigil a stunt riding motorozásában is Triumph motort használ. Érdemes megnézni a Motorcycle vs. Car Drift Battle pár perces filmet, amiben pedig egy Speed Triple 1050-nel mutatja meg, hogyan kell motorral driftelni!

További érdekes cikkeket találsz a főoldalon (klikk a képre)!

VINTAGE

Eladó motorok

Grafikai munkák

Videó szerkesztés

Eladó cuccok

Autómentés – szállítás