Most hétvégén elmarad a Motofest!

A Suzuki Motocycles Magyarország közleménye!

Sajnálattal jelentjük be, de ellehetetleníti a Motofest hétvégéjét az időjárás!
A motorosok megfelelő képzése és képzettsége, mellett a Motofest egyik kulcsfontosságú eleme a biztonság, valamint a családi programok szórakoztató lebonyolítása. A várhatóan drasztikus időjárás miatt az ORFK-OBB úgy döntött, hogy a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt, nem valósítható meg biztonságosan a május 4-ei Motofest rendezvény.
Az elkövetkező napok kiszámíthatatlan időjárása, pontosabban az érkező hidegfront nemcsak lehűlést hoz. A várható nagy mennyiségű csapadék záporok és zivatarok formájában hullhat le, valamint a hőmérséklet sem lesz ideális a biztonságos motorozáshoz.

A lehetőségeket figyelembe véve, a Motofest várhatóan egy későbbi időpontban kerül megrendezésre. Ennek pontos időpontjáról még folynak az egyeztetések, amiről mindenki időben értesülhet.
Az új időpontban változatlanul várjuk a korábban jelentkezett motorosokat is. Természetesen a kódkártyák élnek és ezek ugyanebben a formában érvényesek lesznek a későbbi időpontban megrendezésre kerülő Motofest eseményen, csupán a regisztrációkat indítjuk majd újra.
A kiszámíthatatlan időjárás miatti időpontváltozás miatt megértésüket kérjük.
Célunk továbbra is, hogy egy valóban feledhetetlen és biztonságos eseményt szervezhessünk Nektek 2019-ben is.

További érdekes hírek, cikkek (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés