FEJEZD MÁR BE A BALESETEK OSZTOGATÁSÁT!!!!!!!

Szöveg és kép: Amrein László

Kattintottál a nyitóképre, mi? (nem véletlen volt a kép választás.) “Vérszagra gyűl az éji vad” (Arany János: A walesi bárdok). Na, hát pont ez a témája a kifakadásomnak. Ha érdekel, olvass tovább, ha nem, görgess (szokták ezt javasolni jópáran).

Mindennap azzal kezdtem magamban, hogy NEM fogalmazom meg a véleményem ebben a témában, de ma reggel valahogy nem kipihenten ébredhettem, és az első hír, amit olvastam, kiverte a biztosítékot
(természetesen motorosbaleset). Jól fel b…sztam magam, és próbáltam megfogalmazni a gondolataim.

Ez valami perverzió nálatok??? Mi a f…szért kell naponta 100x osztogatni, hogy hol volt motorosbaleset, meghalt, elütötték, stb. E nélkül nem is tudtok felkelni, lefeküdni, hogy ne osszatok meg egy ilyen hírt?

Tudom görgessek tovább (de nem lehet, mert minden 3. megosztás erről szól!), de had legyen már véleményem! Forr bennem az ideg már a szezon kezdete óta ez a f…ság miatt
(de már tavaly is zavaró volt, az utóbbi években nagyon felerősödött ez a dolog) , de mindig abban reménykedtem, hogy majd csak mérséklődik….., aztán csak egyre erősebb lett, már ott tartunk, hogy naponta 3-4 ilyen posztot kellene kikerülni valahogy.

Igen, én is foglalkoztam a témával idén. Szezon elején írtam egy figyelemfelhívó cikket, olyan szándékkal, hátha valaki elgondolkodik a cikkben felvázolt fikcióról (ami egy teljesen életszerű helyzetet vázol fel) a másik pedig egy gondolatsor volt, csak akkor a balesetek szemszögéből találgatva a miért-re a választ.

Ma reggel persze, hogy egy motorosbaleset megosztás ugrott be elsőként, ….perverzek vagytok mi? Jó szörnyülködni? Meg a sok okoskodó hozzászólás…….megmagyarázás, ki volt a hibás, miért történt, stb., pedig fogalmatok sincs róla, hogy mi történt. Ez meg generál egy olyan sajnálat özönt, amit megint csak nem értek, hiszen a részvétnyilvánítók 98%-a azt sem tudja ki volt a motoros! Ja, hogy egy motoros testvér, barát, cimbi volt? Hát nekem biztos nem, ha tényleg nem ismertem. Miből gondoljátok, hogy aki motoron ül, az csak jó ember lehet? Én személyesen ismerek olyan motorost, akire a büdös gyökér gyenge jelző! Persze a hozzászólásokban mindenki betartja a KRESZ szabályait az utolsó betűig, kicsit álszent a dolog, de ezt mindenki tegye rendbe magában.

Tudom, pusztába kiáltott szó az egész kifakadásom…….az FB-n élitek az életeteket, ott meg jelen kell lenni, ha nem egy megosztással, akkor minimum egy hozzászólással. (na, ezért is biztos fogok kapni 🙂 )További szép napot!

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

VINTAGE

Eladó motorok

Grafikai munkák

Videó szerkesztés

Eladó cuccok

Autómentés – szállítás