Kovács Bálint továbbra is vezeti az IDM Suzuki Cup sorozatot!

Kovács Bálint futamgyőzelemmel őrizte meg első helyét összetettben Mostban az elmúlt hétvégén!

A H-Moto Team ifjú tehetsége egy szó szerint elbukott, majd egy hatalmas küzdelemben megnyert versenyt követően 11 pontos előnnyel várja az IDM Suzuki Cup következő állomását, míg a Supersport 300-ban induló Kakuszi Ádám ezúttal nem tudott pontot szerezni.

Kovács Bálint

A 17 éves motoros ezúttal sem vallott szégyent, – a Most előttihárom futamot megnyerte –, és ezúttal is megszerezte a pole pozíciót a Suzuki Cup kategóriában. Azonban a szombati versenyen az esős körülmények között a negyedik körben kicsúszott, így ezúttal nem szerzett pontot, míg a futamot éppen a legnagyobb riválisa húzta be. Vasárnap aztán kiküszöbölte a csorbát Bálint, és a csapat szerelőinek bravúrja után – 17 óra alatt adtak alá egy versenyképes Suzukit – ő sem akart mögöttük elmaradni, és hatalmas csatában, 18 ezreddel ugyan, de legyőzte nagy riválisát, így két versenyhétvégével a szezon vége előtt 11 ponttal vezet összetettben.

Kakuszi Ádám

Csapattársa, a legutóbbi magyar bajnoki futamon dobogóra álló Kakuszi Ádám szintén rajthoz állt Mostban, a Supersport 300 kategóriában. A 16 éves motoros ugyan mindent megpróbált a jó szereplés érdekében, ám ezúttal – a lausitzringi idénynyitóval ellentétben – nem sikerült pontot szereznie, hiszen szombaton a 16., míg vasárnap a 18. helyen intették le.

-H-Moto Team –

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

VINTAGE

Eladó motorok

Grafikai munkák

Videó szerkesztés

Eladó cuccok

Autómentés – szállítás