Jelentkezz a 2019-es Sisakfestő Művészeti Versenyre!

Év elején az Egyesült Királyságban lezajlott sisakfestő verseny sikere után a SENA európai szinten keresi azokat a vállalkozó kedvű, kreatív művészeket, akik részt vennének egy sisakfestő versenyen! Országonként 2-3 mű vehet részt ezen az európai megmérettetésen, a festéshez a sisakot a SENA biztosítja!

Fontos infó, hogy az elképzelésnek nem feltétlen kell kapcsolódnia a motorkerékpár témához. A mű többféle módon is megvalósítható, lehet airbrush, matricázás, festés, vagy akár gravírozás is!

A versenyművek először az olaszországi EICMA-n lesznek kiállítva, később más rendezvényeken is láthótak lesznek majd. 2002 elején egy nyílt közönségszavazás dönt a győztes munkáról, amit közösségi médián keresztül bonyolítanak le.

Később ezeket az egyedi sisakokat egy árverésen értékesítik, a befolyt összeget pedig motorkerékpáros jóténykonysági szervezetekhez juttatják el!

Egy ilyen sisakot biztosítanak a versenyzőknek az elképzelésük megvalósításához

Természetesen díjazás is van. Az első helyért 1.000 euro jár, a második helyezett választhat egy SENA bukósisakot, a harmadik helyezett pedig egy SENA Bluetooth kommunikációs rendszerrel lesz gazdagabb!

Néhány mű a tavaszi versenyből

Szóval, ha érzel magadban késztetést egy ilyen megmérettetésre (vagy további infóra lenne szükséged), akkor jelentkezz az info@sena.hu címen!

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés