Magyar versenyzők a Team Snipers csapatban!

Alig egy hete mutatkozott be egy új csapat az olaszországi MBE-n (MotoBikeExpo) Team Snipers név alatt. A csapat a Moto3 világbajnokság mezőnyében fog szerepelni a 2020-as szezonban. A cél pedig nem kisebb, mint a vb cím elnyerése!

Ennek érdekében az olasz Tony Arbolino #14, és a cseh Filip Salac #12 fogja húzni a gázt a versenyeken! A csapat nem csak az eredményeivel, hanem a megjelenésével is szeretné felhívni magára a figyelmet, ugyanis a modern formatervezés mellett harsány színekkel is operálnak a kitűnés érdekében!

A Moto3 Junior kategóriájában szintén két versenyzőt indít a csapat, Fermin Adelguer (SPA), és Filippo Palazzi (ITA) személyében.

Ami viszont nekünk magyaroknak érdekes, hogy az European Talent Cup-ban mindkét Snipers pilóta magyar! Igaz, Rossi Moor amerikai felségjelzés alatt szerepel, de a magyar volta miatt (az apukája magyar), és a jelenlegi életvitele miatt (szinte gyakorlatilag itt él), és hogy Magyarországról versenyzi végig az európai sorozatot, nyugodtan vehetjük magyarnak, valamint Görbe Soma személye teszi érdekelté a csapatot a magyar szurkolók részére!

További újdonság a Snipers MugenRace Junior Team létrejötte, ami az Ohvale CIV Junior kategóriában fog szerepelni, és nem mellesleg, itt is találunk magyar versenyzőket! A 160-as kategóriában Matteo Masili (ITA), a 190-ben Farkas Kevin (HUN), Surányi Balázs (HUN), és Eli Banish (USA), valamint a PreMoto3-ban az olasz Edoardo Boggio fog küzdeni a pontokért!
A junior csapat célja, hogy a jövő bajnokait kineveljék, és a MotoGP-be juttassák!

Szóval a Team Snipers egy erősen nemzetközi csapattal számos kategóriában vesz részt a versenyeken (Moto3, ETC, CEV, CIV Junior, PreMoto3).

Mivel a projekt mögött az a Stefano Favaro áll, aki már adott egy világbajnokot a magyaroknak (Talmácsi Gábor), így bizakodva nézhetünk a jövő elé, hiszen a hazai tehetségekből nincs hiány! A profi hátteret, szervezést, csapatot pedig úgy néz ki Favaro biztosítja a FasterPromotion keretében a többi szponzorral együtt, akiknek köszönhetően megvalósulhatott ez a projekt!

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés