Az erdélyi motoros világutazó hazajött Peruból a járvány miatt!

Gyorsjelentés Bezsnei Andortól a helyzet jelenlegi állásáról a világkörüli útjával kapcsolatban!

Bezsnei Andor hazatért Peruból! Március 30-án indult Limából, ahol a járvány miatti korlátozás érte, és a határlezárások miatt nem tudott már tovább indulni. A motorját Limában parkíroztatja, amíg újból nem tudja folytatni majd az útját! A magyar konzulátus segítségével és szervezésében Andor Limából először Liszabonba repült, onnan tovább Frankfurtba egy másik géppel, majd átszállás után Bécsig ismét repülővel, ahonnan busszal hozták Budapestig, onnan pedig már baráti segítséggel, autóval Erdélybe! Szóval nem volt egyszerű utazás, de legalább fárasztó volt! 🙂

A hazaút során még nem tudta, hogy Budapestre érkezése után mi lesz vele, hogy itt pesten kell-e a 14 napos karantént eltöltenie, vagy egyből tovább mehet Erdélybe? A magyar határon dőlt el, hogy, ha még aznap nem hagyja el az országot, akkor 14 napos karanténba kell vonulnia. Így Andor úgy döntött, hogy pihenés nélkül keresztülutazik Magyarországon (ismerősei jöttek elé 2 autóval, így az egyikkel Andor elindult haza), hogy akkor legalább a karantén ideje alatt is otthon lehessen. Ma hajnalban 4 óra körül ért haza, ahol egy régi házban piheni ki az utazást, és tölti a karantén idejét!

 „Hát, változásokról tudok beszámolni, ami jó vagy rossz hír, nem tudom. Megyek hazafele, a magyar konzulátus elintézett egy repülőjegyet, elsején fogok Budapestre érkezni, ahol nagy valószínűséggel a nagybátyámnál fogom tölteni a 14 napos karantént, ha nem mehetek tovább haza.” – mondta Andor még az indulás előtti órákban.

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés