Nem motoros téma, annál sokkal komolyabb!!!…, úgy hívják, hogy EMBERI téma!!!

A MotoRage.hu egy motoros oldal, és nem is szoktam másra felhasználni, viszont most kivételt teszek! Eddig is volt hasonló jótékonysági tartalom itt (de, azok kötődtek valahol a motorozáshoz), támogattam is, pl. emeltdíjas telefonhívásokkal, kisebb összeg átutalással az ilyen jellegű gyűjtést! Ez a mostani figyelem felhívás egy személyes megkeresés eredménye!

Tegnap egy kétségbeesett telefonhívást kaptam egy hölgytől, aki elkeseredésében a motorosokhoz fordul segítségért (nem tudom, ki, valaki engem ajánlott neki személyesen!)! Elmondása szerint a csecsemőkora óta beteg kisfiát már képtelen ellátni, annak ellenére, hogy az évek alatt több gyűjtés is indult a segítségére, de sajnos voltak olyanok, akik ezt a szerencsétlen helyzetet felhasználva a befolyt összeget nem juttatták el a családhoz! Megvallom őszintén, az emberben megvan egy ösztönös óvatoskodás, hiszen sajnos sokszor hallottunk olyanról, hogy kamu volt a gyűjtés! Én úgy gondolom, hogy ebben az esetben hihetünk a mellékelt dokumentumoknak, ez tényleg egy segítséget igénylő helyzet! Szóval álljon itt az édesanya hozzám eljuttatott levele, és a képek! Utánanéztem a történetnek, egy-két linket be is tettem, ha valaki szintén szeretne szélesebb körben tájékozódni! Tőlem az édesanya csak annyit kért, hogy segítsek közzétenni valami felhívást a motorosok körében!

A családra vonatkozó adatok az édesanya kérésére maradtak nyílvánosak!

“Segítséget szeretnék kérni a motorosoktól!

Domika koraszülött volt 27 hétre született gépi lélegeztetést igényelt 2 hónapig. Nem sok idő múlva haza mentünk, minden szép volt, szépen fejlődött, beszélt, majd 18 hónaposan megkapta a gyermekbénulás elleni oltást, amitől azonnal bepirosodott (Dominik FB oldalán a képek), feldagadt, leállt a légzése, hónapokig az intenzív osztályon kezelték, majd kiadták úgy, hogy nem tudott rendesen járni, súlyos izomsorvadása lett, sok helyen elhalt a fehér állomány az ágyban fekvés során. Egy idő után Domika már nem beszélt, szívó készülék kellett, hogy ne fulladjon meg a saját nyálában, csak tápszert ehetett (Nutricia Nutridinket), nagy küzdelem árán újra tanult enni, már kúszik, mászik. Jelenleg donga lába van, izom sorvadása van, nincs immunrendszere, van, hogy havi 4-szer élesztik újra, orvosai lemondtak róla L, de én nem tudom elengedni. Gépek tömkelegét vesszük meg, az állam nem segít semmit. Lehetne boldog kisfiú, futhatna, beszélhetne, és élhetne. Kérem segítsen L❤. Igaz, csak egy kisfiú, de ő is élni szeretne.

Üdvözlettel Györkös Ágnes édesanya. “

Ha úgy érzed, hogy segítenél, akkor vedd fel a kapcsolatot az édesanyával:
Telefon: 30/237-5164, vagy az FB oldalon keresztül, ahol többet is megtudhatsz a dologról! FB oldal

Ez pedig egy pécsi portálon megjelent tavalyi cikk: cikk

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés