Kémfotón a BMW 2021-es G310GS és G310R!

A MoreBikes.com információja szerint a G310GS és a G310R típusokat kapták lencsevégre Indiában! Az utcai tesztfázis azt mutatja, hogy akár már évvégén bemutatásra kerülhetnek az újításokkal upgradelt típusok!

A BMW által tervezett és kifejlesztett, viszont a TVS Motor (indiai motorgyártó) gyártásában levő fent említett típusok modellfrissítésen esnek át! A jelenlegi tesztfázisban a BMW nem adott még ki hivatalos közleményt a két gép frissítéséről, így részletes infók nem állnak egyelőre rendelkezésre.  

BMW G310R

Az A2 jogosítvánnyal vezethető típusok (egyhenger, 25 kW) újításában az egyik feladat az Euro5 normák teljesítése volt, amit sikeresen megoldottak a mérnökök. További módosításként egy kis formai átalakítás, valamint az új LED fényszórók mellett az üzemanyagtartály is átdolgozásra került, valamint felülvizsgálták a hűtőrendszert!

Az újítások ellenére maga a gép hatékonysága nem marad el a korábbi modellekétől, hiszen az egyhengeres, 313 ccm-es vízhűtéses blokk ugyanúgy 34 lóerőt teljesít, és a 28Nm-es nyomaték sem változik!

BMW G310GS

Természetesen a képek alapján csak találgatásokba lehet bocsátkozni, a hivatalos, biztos információhoz még pár hónapot várni kell a frissített típusokkal kapcsolatban!

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

VINTAGE

Eladó motorok

Grafikai munkák

Videó szerkesztés

Eladó cuccok

Autómentés – szállítás