Ismét Görbe Somának szólt a magyar himnusz!!!!!

Görbe Soma tegnap (2020.09.26.) megnyerte a Northern Talent Cup 3. fordulóját is a Hockenheimringen, Németországban!
GRATULÁLUNK!!!!!

Az ígéretes magyar tehetség nem éppen ideális körülmények között küzd az európai vetélytársaival, ugyanis a múlt heti lausitzringi versenyen a kipufogója eltörött a hegesztésnél, így a motornak nem volt elégséges tempója, de még így is hozta az 5. helyet, ami már magában is szép eredmény lenne! Korábban az első villa adta meg magát (szerencsére hamar tudták orvosolni), az első versenyen pedig egy bukás miatt (egy versenyző társával ütközött) csak az 5. helyre tudta kvalifikálni magát, de ennek ellenére a dobogó tetejére állhatott! Szóval ezek fényében az eddigi 2 első helyezése még jobban felértékelődik, Soma jelenleg a 3. helyen áll az összetett értékelésben! Ki kell még emelni, hogy az egész mezőnyben eddig egyedül ő tudott kétszer a dobogó legfelső fokára állni, de még vissza van a brnoi verseny, ahol reméljük megismétlődik a magyar himnusz!

A 4 fordulós tehetségkutató versenyben (Sachsenring, Lausitzring, Hockenheimring, Brno) 25 ifjú tehetség méri össze tudását (minden fordulón 2 versenyfutam van), és itt most tényleg a tudásról van szó, ugyanis mindenki egyforma motorokkal indul (KTMRC4R). Ami pluszt hozzá lehet tenni, az a szervizháttér, kiszolgálás profizmusa lehet, ez meg már jobbára pénz kérdése. Ezért is nagyon fontos kiemelni, hogy Somát egyedül édesapja segíti ezeken a versenyeken, ami elég húzós feladat egy személynek, de szerencsére Soma szponzorai próbálnak minél jobb támogatást nyújtani a lehetőségekhez képest!

Somáék is köszönik a Royalfutár, a Virabel, az Xballon, a Foktmotor, a First2008 Kft, a MugenRace, a Kék Hold SE, a Beremendi Motorosok és a Hungarian Legends támogatását!

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

VINTAGE

Eladó motorok

Grafikai munkák

Videó szerkesztés

Eladó cuccok

Autómentés – szállítás