GAERNE FASTBACK ENDURANCE

Üzletbemutató videó:

Ha profi védelemre vágysz a lábadat illetően, és a minőség is fontos, akkor a Gaerne jó választás, hiszen a legfejlettebb technológiák jelennek meg a csizmáikban! A legmodernebb anyagválasztás, és a futurisztikus tervezés jellemzi a Gaerne csizmákat.

A több évtizedes tapasztalatukkal, és a versenyzők véleményének, javaslatainak figyelembevételével alakítják ki a professzionális csizmákat, amik egyedi, kézi gyártással készülnek!

FASTBACK ENDURANCE

Az egyik legújabb termékük a Fastback Endurance, ami három színben került forgalomba (fekete, fehér, piros-fehér). Innovatív megoldások jellemzik ezt a csizmát! A bokát körülölelő védelem (Cup Pivot System) növeli a stabilitást, viszont a flexibilis résznek köszönhetően megfelelő mozgási szabadságot hagy mellette!

Az új csatrendszer karokkal állítható, a bélés lélegző és antibakteriális anyagból készült. A külső felület speciális vegyülettel van ellátva a kopásállóság érdekében.

A felsőrészen bőrből készült hővédő terület került kialakításra, ami elősegíti a motorhoz való ergonómikusabb illeszkedést is! A talp kétkomponensű anyagból készült, ami olaj és benzinálló!

A Fastback Endurance készült enduro talppal is, ebből a variációból csak fekete színben került forgalomba!

A csizmát keresd az Universalmotor szaküzletben (2040 Budaörs, Szabadság út 14.)
Web: klikk a képre

További érdekes hírek, cikkek (klikk a képre):

VINTAGE

Eladó motorok

Grafikai munkák

Videó szerkesztés

Eladó cuccok

Autómentés – szállítás