Azzurro Motors üzletmegnyitó – Kaposvár

Egy vadiúj, hivatalos márkakereskedés nyílott nemrég Kaposváron, aminek a megnyitó ünnepségét az elmúlt hétvégén tartották.

Szöveg, képek és videó: Amrein László

Természetesen a MotoRage Magazin is jelen volt, amiről egy videós összeállításban számolunk be. A videó elkészítésében nagy segítségemre volt Oncsik Zoltán, aki a SuperBike Magazin egykori szerkesztője volt még az újság fénykorában, jelenleg pedig az Aprilia importőrnél tevékenykedik.

Oncsik Zoltán megszakértette a dolgokat 🙂

Oncsik Zolival a 2000-es évek közepén kollégák voltunk a SuperBike Magazinnál, de az utóbbi kb. 10-12 évben nemigen találkoztunk, így jó volt kicsit beszélgetni, összehasonlítani a mai és a régebbi motoroséletet.

Az Azzurro Motors ötlete Szekeres Gábor (tulajdonos) fejéből pattant ki, és idén év elején meg is valósította, egy motorkereskedést nyitott.

Úgy gondoltam, hogy a régióban szükség van egy ilyen választékot kínáló motorszalonra – Szekeres Gábor

A jelek szerint működőképes a dolog, ugyanis rögtön a nyitás után nagy volt az érdeklődés. A kereskedés kínálatában a Piaggio, a Vespa, az Aprilia és a Moto Guzzi márkák modelljei találhatóak meg.

Az Aprilia Tuareg 660-nak nagy sikere volt

Ez a megnyitó kicsit késleltetve került megrendezésre, ugyanis az eddigi időjárás nemigen kedvezett a szabadtéri programoknak, így a tesztmotorozásnak sem. Apropó, tesztmotorozás. Az importőr a legújabb Aprilia 660-as Tuareget is kipróbálásra bocsájtotta, amit szinte kézről kézre adtak az érdeklődők. Mellette a Piaggio háromkerekű MP3-as 300-as modellje fordult sűrűn a környéken, de lehetőség volt a Vespa modelljeit is kipróbálni, ami mellett az elektromos robogók után érdeklődők is szemügyre vehették a Piaggio One modelljét.

Videós összefoglaló a megnyitóról

A hivatalos márkakereskedés szervizszolgáltatást is nyújt, ugyanis egy nagyon komolyan felszerelt műhely várja nem csak az olasz motorokat, hanem bármilyen márka típusait is.

A megnyitón egy kis háttérzene, és egy finom ételeket kínáló Food-truck dobta még a hangulatot. A rendezvény ideje alatt a felszerelésekből és ruházatokból kedvezményes áron lehetett vásárolni, ami lehetőséggel úgy láttam többen is éltek.

A streetfood büfé is hozta a színvonalat

Ha Kaposváron jársz, nézz be hozzájuk, szívesen várnak minden érdeklődőt, de érdemes a honlapjukat is meglátogatnod: www.azzurromotors.hu

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés