Két hét múlva Streetfighter Nap Mezőberényben!


Az ország legnagyobb stunt eseményére alig két hetet kell várni, hiszen a 18 éves tradícióhoz hűen, idén is szeptember utolsó szombatján (szeptember 30.) rendezi az eseményt a Bátszi Motor és a Motorosok Baráti Köre Mezőberény. (videó a lap alján)

A hazai stunt élet színe-java mutatja meg tudása legjavát, a napi program délelőtt 9-kor kezdődik az edzésekkel, majd a hivatalos megnyitó után (12 körül) kezdetét veszi a gumifüstös őrület!

Az eddigi 17 év alatt (egyszer 1 év kimaradt) szinte minden jelentős hazai stunter fellépett már ezen a rendezvényen. Ahogy korszakonként változott a mezőny összetétele, úgy frissült a mezőberényi fellépők gárdája is. Szóval az aktuális év mindig megmutatta, hogy hol is tart a magyar stunt riding sport, és ez nem lesz máshogy idén sem.

Az esemény továbbra is ingyenes! A rendezőség mindent megtesz a biztonság érdekében, de mindenki a saját felelősségére látogathatja a rendezvényt.

A stunt bemutatók mellett épített és drag motorok kiállítása is szerepel a programban, valamint a Thermokamera Kft. jóvoltából elektromos robogókat is szemügyre lehet venni testközelből.

Az esti program pedig a köröstarcsai kikötőben lesz, kb. 21:30-tól Crockodeal koncert zárja a napot.

Két hét hamar elmegy, minden érdeklődőt várnak a rendezők Mezőberényben!

Kedvcsinálóként nézd meg a 2022-es összefoglaló klipet.

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés