A MotoRage sztori

Sziasztok!

Itt arról olvashatsz, hogy minek a hatására alakult ki a fejemben egy saját motoros magazin, valamint, hogy milyen úton, és miért  jutottam el a 9 évig működő nyomtatott formátumtól a jelenlegi digitális megjelenési formáig, ugyanis a MotoRage Magazin 2010 márciustól 2018 szeptemberig, szezonálisan jelent meg nyomtatott formátumban.

Remélem azért páran elolvassák ezt a sztorit – kicsit hosszúra sikeredett -, bízom benne, hogy lesznek, akik kíváncsiak a magazin mögött levő dolgokra is! A digitális megjelenés egyik előnye a nyomtatottal szemben, hogy nem vagyok behatárolva a képek és karakterek limitjébe, szerencsére van helyem bőven! 🙂

Nem is tudom, hol kezdjem…….. mondjuk legyen az, hogy több szakaszra bontom a sztorit, de szisztematikusan felépítve, ugyanis a magazin megszületésének számos előzménye volt (egymással párhuzamos szálon futva), amik hatással voltak a létrejöttében! Mondhatnám úgy is, hogy kellett hozzá a dolgok együttállása!

Talán kezdeném azzal, hogy először is magamról ejtenék pár szót! Aki jobban ismer, az tudja, hogy nem nagyon szoktam magamról és a dolgaimról beszélni (jobban preferálom, ha az elvégzett munkám után értékelnek), de most úgy érzem, hogy a MotoRage Magazin hitelességét, létjogosultságát kicsit alátámasztja a motoros életben való eddigi tevékenységem.

…. a folytatáshoz klikk a Bemutatkozás-ra:

——————————————————————————————————————–

Eladó motorok

Videó szerkesztés