David Beckham a „törvényen kívüli”

A napokban került nyilvánosságra, hogy David Beckham 6 „fekete pontot” kapott vezetés közbeni telefonálásért. Még tavaly novemberben bukott le Londonban, mikor is egy járókelő fotózta le, miközben a lassú forgalomban a telefonját használta! Mivel ezzel elérte a büntető pontjai határát, így 750 font bírságra, és 6 hónap vezetéstől való eltiltásra ítélte a bíróság! Beckham nem tiltakozott, elismerte vétségét.

A főszerepben Beckham és a Triumph Truxton R

De, ami számunkra érdekesebb, hogy Beckhamtől nem állnak messze a motorok sem! Beckham és Tom Cruise egy exkluzív motoros klubot hoztak létre Los Angelesben, Midnight Boys Bike Club néven, ahol mindketten egy Confederate Hellcats géppel motoroznak! A klubba további hírességeket is meghívtak,mint pl. Orlando Bloomot és Brad Pittet, hogy csatlakozzanak hozzájuk!

Az Into the Unknow előzetese

Beckham filmekben is szerepelt motoron, 2015-ben a ruházatgyártó Belstaff cég egy rövidfilmet készített Outlaws címmel, amiben ő játszotta a főszerepet, egy Triumph Truxton R nyergében. A film mindössze 17 perces, és a mexikói sivatagban játszódik. Egy másik filmben egy Triumph Scrmablerrel a brazil őserdőben motorozott, erről a BBC készített dokumentumfilmet, Into the Unknow címmel.

Az Outlaws mindössze egy 17 perces film

További érdekes hírek, cikkek (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés