A 2020-as Ducati Streetfighter V4 a Pikes Peak-en debütál!

A 2020-as Ducati Streetfighter V4 prototípusa a világ leghíresebb hillclimb versenyén, a Pikes Peak-en debütál június 30-án! A fejlesztők úgy találták, hogy ez a verseny ideális a prototípus tesztelésére. Az új gép álca dizájnja a Centro Stile Ducati-tól származik, ami nem teljesen takarja el a vonalakat, hogy hogyan is fog kinézni az új modell.

Ez az újdonság lesz a 2020-as Ducati World Premier egyik csillaga! A hírek szerint ez lesz a legerősebb Streetfigter, amit valaha gyártottak. A hagyományoknak megfelelően a Streetfighter V4 a Panigale V4-ből származik (mintha egy idom nélküli és magasabb, szélesebb kormánnyal szerelt típusa lenne).

A versenyen Carlin Dunne lesz a pilóta (az édesapja Man TT versenyző volt), aki egy multifunkcionális versenyző, hiszen mind az utcai, mind a terep, autós és motorversenyeken bizonyított már (2 Baja győzelem, 3 Pikes Peak győzelem, 3 világrekord és 27 csonttörés! 🙂 !) Több alkalommal állt már rajthoz Ducati modellekkel, és ért el eredményeket!

A Streetfighter V4 hivatalos bemutatója Milánóban lesz a 2019-es EICMA kiállításon! A márkakereskedésekben 2020-tól lehet elérni az új modellt!

További érdekes hírek, cikkek (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés