Hiteles motoros dokumentumfilm (Speed is my Need) a Netflixen!

Az egyre népszerűbb Netflix online streaming szolgáltató műsorán megtalálható a Speed is my Need c. motoros dokumentumfilm (tavaly hírt adtunk a film elkészüléséről. klikk).

A kb. 1 órás alkotás az angol Leon Haslam motorversenyzőn keresztül mutatja be a BSB (BritSuperBike bajnokság) csatáit, nehézségeit, és, hogy Haslam az esését követően hogyan küzdötte fel magát egészen a 2018-as bajnokság megnyeréséig!

A film a motorversenyzőket pszichés oldalról is vizsgálja, keresve az okot, hogy mi készteti őket arra, hogy minden hétvégén a testi épségüket, életüket kockáztassák!

Az alkotásban szerepel Shane Byrne, Colin Edwards, Leon Haslam és Ron Haslam, mint szakértő elemzők, de Peter Hickman és Freddie Spencer is megszólal a témában!

A főszerepben: Leon Haslam

„Az Isle of Man TT hírhedt a veszélyes és sokszor végzetes versenyéről. Az ott kijelölt versenypálya közel sem felel meg a biztonságos feltételeknek, ebből adódik a kérdés, hogy akkor miért kockáztatják a versenyzők az életüket, hogy egyre gyorsabbak legyenek? A film rámutat arra, hogy a sportpszichológusok és az orvostudomány (sebészeti szakemberek) hogyan segítik a versenyzőket a mentális és testi sérülés felépülésében, hogy minél jobban a „penge élén táncolva” tudjanak versenyezni!” – áll a film alkotóinak közleményében.

A film rövid előzetese

A Speed is my Need egy valóságos, pulzáló, izgalmas versenyhelyzeteket bemutató film, ami betekintés nyújt a modern kor kétkerekű gladiátorainak stratégiai elméjébe, és bátor szívébe!

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés