Ingyenes próba streaming a MotoGP.com-on, és 2020-as motorversenyek új időpontjai!

A jelenlegi helyzet rendesen felborította nem csak a napi életünket, hanem a motorsport menetrendjét is, hiszen sorban törlésre és halasztásra kerültek a versenyek.

A MotoGP.com bejelentette, hogy ingyenessé teszi az összes tartalmát a MotoGP VideoPass segítségével! Az ingyenes próbaverzió április 27-ig tart. Akinek hiányzik a versenyzés, azok rengeteg archív versenyt, dokumentumfilmet és interjúkat találnak az oldalon egészen 1992-ig visszamenőleg!

A 2020-as nemzetközi motorsport naptár folyamatosan változik. A Dorna bejelentette, hogy az áprilisra tervezett ArgentinGP futamot novemberre ütemezték át, valamint, hogy a WSBK spanyol és francia fordulóját októberre halasztották!

A 24 órás LeMans Heures Motos első körben szeptember 5-6-ra lett elhalasztva, de egy újbóli áttervezés miatt, most az augusztus 29-30. dátum lett kijelölve.

A MotoAmerica legutóbbi (március 17-én kiadott) nyilatkozatában a november 13-15. dátumot jelölte meg. Viszont a terveik szerint az április 17-19-i hétvégére eső nyitófordulót megtartják, ami így az egyetlen olyan amerikai verseny, ami nem kerül halasztás alá!

A North-West200 a hivatalos bejelentés szerint teljesen törlésre kerül, viszont nem zárták ki a lehetőségét, hogy a későbbiekben még jelölhetnek ki új dátumot. Az Ulster GP szintén törlésre került. A Motorcycle Racing Association (Ireland) Limited a belátható jövőbeni összes utcai és terepversenyét határozatlan időre felfüggesztette!

A British Superbikes hivatalos tesztjét – amit április 1-2-án rendeztek volna – már törölték, továbbá az április 10-12-i nyitófutamot az év egy későbbi szakaszára halasztottak. Az új dátum még nem áll rendelkezésre.

A 2020-as ManTT törlésre került, a sziget hivatalos információja szerint ebben az évben nem lesz megrendezve a tradicionális verseny!

A 2020-as Monster Energy AMA Supercross bajnokság eddigi 10 versenyét már megtartották, viszont a további fordulóit elhalasztják.

A Daytona 200 és a Daytona TT március 14-15 lett volna, de, mint tudjuk elmaradt, ahol a magyar Győrfi Alen is indult volna, de hiába utazott ki Amerikába, versenyzés nélkül kellett hazajönnie! A Daytona 200 pótlása jelenleg a Biketoberfest keretében lesz megrendezve október 15-18 között.

Eladó motorok

Videó szerkesztés