A Continental hat új motorabroncs mintázatot dobott piacra 2020-ban

A Continental idén is erős kezdéssel indította el a 2020-as évet a motoros szezonban. Az új szériának köszönhetően, bizonyos abroncsok gyártása idén már nem folytatódik tovább.

ContiSportAttack 4
Az új ContiSportAttact 4, az elődjéhez képest nagyobb érintkezési felülettel és extrémebb dőlésszöggel rendelkezik. A Continental mérnökei nagy hangsúlyt fektettek a tapadás és a kezelhetőség optimalizálására, melynek egyik titkos összetevője a BlackChili.

ContiSportAttack 4

ContiRaceAttack 2 és a ContiRaceAttack 2 (lágy/közepes)
Azok, akik sportosabb élményre vágynak, a hipersport új tagja, a ContiRaceAttack 2 Street lehet a megfelelő választás. Az új abroncs a ContiRaceAttack Comp.End. szerepét veszi át. Ha szenvedélye a versenyzés, akkor a ContiRaceAttack 2 lágy és közepes abroncsa biztosítja majd a tökéletes versenyélményt. Az abroncsok a ContiRaceAttack Comp-ot váltják. Ez a két új abroncs a BlackChili összetevőnek köszönhetően kiváló úttartással és tapadással rendelkezik.

ContiRaceAttack 2

TKC 70 Rocks
A Continental TKC 70 Rocks egy középső futósáv nélküli hátsó kerékre való abroncs. Ez egy köztes megoldás a TKC 70 és a TKC 80 között, hiszen többféle terepen használható, valamint úton is jobban teljesít. Ezzel nyújt vonzó alternatív megoldást a szabadság és a hosszú utak szerelmeseinek. A TKC 70 Rocks abroncsot kombinálhatjuk TKC 70-nel az első kerékre, ha a messzi tájakra vágyunk.

TKC 70 Rocks

ContiRoad
A ContiRoad a sport túraabroncsok élén áll, melynek kiváló korbachi formaterve és technológiája magától értetődő. Az új abroncsot ContiRoadAttack 3 és elődje, a ContiRoadAttack 2 közé pozícionálják.

ContiRoad

ContiStreet
A kis lökettérfogattal rendelkező motoroknak kiváló választás a ContiStreet, amely a ContiGo! (City) utódja. A Continental az abronccsal új mércét állított a robogó abroncsok formatervét illetően. A ContiRoadhoz hasonlóan, a ContiStreet is a korbachi mérnökök által kifejlesztett technológia alapján készült. A megbízhatóság, a tapadás és a hosszú élettartam miatt, ez a két abroncs egyértelműen kiemelkedik a tömegből.

ContiStreet

BlackChili összetevő – a tökéletes mix
A BlackChili, a Continental mérnökei által kifejlesztett, titkos hozzávaló. Az abroncsok teljesítményét részben azok összetevői határozzák meg, ezt mi, felhasználók három egymásra ható tényezőn keresztül érzékelhetjük: száraz tapadás, vizes tapadás és futásteljesítmény. Ha az egyik tényezőn változtatunk, az hatással lehet a többire is. A BlackChili a rendszer finomhangolására szolgál, az így gyártott abroncs a lehető legteljesebb mértékben megfelel a prémium abroncsok speciális követelményeinek.

A mérnökök a BlackChili-ben kombinálták a speciális szintetikus gumit a csúcsteljesítményű futófelületi keverékkel. További alkotóelemek hozzáadásával pedig a lehető legoptimálisabb teljesítmény elérését segítik. Ez a technológia olyan különleges, hogy kizárólag a korbachi üzemben, Németországban alkalmazzák.

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés